Ана Болена Меса (Ana Bolena Meza)

Месторождение: Кали, Колумбия
Близки: две по-малки сестри и един по-голям брат
Семейно положението: омъжена
Съпруг/а: Луис Едуардо Аранго (Luis Eduardo Arango)
Деца: дъщеря Габриела (1998 г.)

Рейтинг:  7.18  (40 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Година на раждане: 1965.

Ана Болена Меса е колумбийска актриса.

Ана Болена Меса не е най-голямата от децата в семейството, но винаги се е държала по този начин. Играла е ролята на баща и майка и с работата си се е грижила за дома. Родителите са живели в Кали и майка им ги е посещавала често в Богота.

Никога не е отказвала роли, защото винаги е била уверена, че така ще има по-големи възможности за реализация.

Не веднъж, Ана Болена Меса е играла заедно със съпруга си, но предимно в театъра. Отдава им се да го направят и в телевизията в проекта на RC „Los protegidos". Актрисата признава, че и за двамата е било много трудно да пресъздадат семейна двойка с проблеми. В историята, Кес (Луис Едуардо Аранго) постоянно я бие и малтретира, а героинята й понася всяка болка, защото го обича и защото за нея най-важното са парите и лукса, който той може да й осигури. Въпреки всички трудности, актрисата споделя, че за нея винаги е благословия да работи заедно с него - както в телевизията, така и на театрална сцена.

Цялата трудност, според актрисата, е в това, че Луис Едуардо силно я обича и за това много е нервничил по време на снимките. В реалността, той е благороден, почтителен и мирен човек, пълна противоположност на персонажа си. И благодарение на своя талант и умение да се превъплъщават във всякакви роли, печелят любовта на зрителите.