Карлос Умберто Камачо (Carlos Humberto Camacho)

Дата на раждане: 9 Юни 1971 г.
Зодия: Близнаци
Височина: 174 см

Рейтинг:  7.30  (92 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Карлос се радва на популярност като актьор. Не веднъж е доказал своите способности. Но не забравя и своята страст - музиката. От 7-годишен се занимава с музика и тя е част от живота му. В началото е припечелвал пари с пеене по баровете. Така е плащал за следването си и е помагал в дома си.

Семейството винаги му е помагало и подкрепяло. Той се радва на близките си отношения с роднините - за него това е най-важното. Самият Карлос споделя, че винаги, когато започва романтична връзка с някоя жена, първо я води да се запознае със семейството му.

В личен план, винаги се стреми да остава приятел с жените, с които е бил заедно. Това му носи и неприятност. След края на връзката му със Силвия де Диос, двамата остават близки приятели и медиите са разпространявали слухове, че връзката им не е приключила. Не само такива проблеми е имал с медиите. По време на снимките на „Prisioneros del amor" медиите пускат слух, че има афера с актрисата Андрея Лопес. Карлос признава, че се познават добре с нея, но винаги са имали отношения като между брат и сестра. По-късно се снима с бившата си приятелка, Соня Смит, и тогава медиите отново пускат слух, че отново са се събрали. Явно те трудно могат да повярват, че един мъж може да бъде близък приятел с бившата си.

Източник: www.colarte.com , www.imdb.com