Кармен Алисия (Carmen Alicia)

Пълно име: Кармен Алисия Лара Моралес (Carmen Alicia Lara Morales)
Дата на раждане: 6 Юни 1978 г.
Зодия: Близнаци
Месторождение: Валенсия, Венецуела
Родители: Енрике Лара (Enrique Lara) и Кармен Луиса Лара (Carmen Luisa Lara)
Близки: Енрике, Хуан Карлос и Кармен Милагрос

Рейтинг:  8.71  (7 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Кармен Алисия е венецуелска актриса и певица. Израснала е в щастливо семейство, благодарение на което е имала възможността да развие своя талант. Майка й усеща, че има талант и я подтиква да го развива още в училище. Още от съвсем малка, Кармен Алисия пее, танцува и участва в театрални постановки и всяко нещо, с което се захване, върши с голям ентусиазъм. Тя не разчита само на таланта си – посещава курсове по актьорство в Ateneo в родния си град.

Благодарение на родителите си, Кармен Алисия поема по своя път към Каракас, за да опита късмета си. Тя учи пеене и театър в академиите на Феликс Форментал (Félix Formental) и Анхелика Ескалона (Angélica Escalona), които я изпращат на различни прослушвания. И възможностите за реализация не закъсняват. Става известна из цяла Венецуела след участие в музикалния конкурс на канал RCTV „Fama y Aplausos“, в който става втора финалистка и след това записва първия си диск - „En Este Viaje“.

Музикалната й кариера остава на заден план, когато започва да учи в Академията по кино и телевизия към RCTV и дебюта й като актриса.

За съжаление, Кармен Алисия няма възможността да участва в театрални постановки, но участва в различни телевизионни проекти, както и води лекции по драматизация в Centro Cultural Trasnocho.

След участието си в теленовелата „Los Misterios del Amor“, Кармен Алисия се посвещава на музиката. 

Източник: www.venevision.net