Каролина Рамирес (Carolina Ramírez)

Пълно име: Каролина Рамирес Кинтеро (Carolina Ramírez Quintero)
Дата на раждане: 20 Юни 1983 г.
Зодия: Близнаци
Месторождение: Кали, Колумбия
Родители: Ернандо Рамирес (Hernando Ramírez) и Нора Кинтеро (Nora Quintero)
Близки: по-малък брат – Хуан Себастиан Рамирес (Juan Sebastián Ramírez)

Рейтинг:  7.94  (18 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

От много ранна възраст, Каролина Рамирес показва своя вкус към изкуството, а страстта й към балета я отвежда да учи в един от най-престижните артистични училища в Кали, където тя учи класически балет. Каролина споделя, че в това училище тя е прекарала половината от живота си, намерила е приятели завинаги и е научила много за изкуствата, а също така е споделяла със съучениците си една и съща мечта: да станат известни танцьори. Поради проблеми в работата на родителите й, цялото семейство е принудено да се премести в Богота. Въпреки че й е било много трудно да се раздели с приятелите и училището, сега за родния си град Кали тя пази много топли спомени за незабравими моменти и едно невероятно детство. Радва се, че е имала възможността да се премести в Богота, защото така е получила възможността да изпълни мечтите си.

Балетът си остава нейната страст, но след промяната на града, тя променя всичко. Завършва в училище при монахини, където се заражда увлечението й по актьорството. По-късно пред нея се отварят вратите към тази толкова привлекателна, но и изключително трудна професия. За да бъде добра в това поприще, Каролина се посвещава на усилено учене и усвояване на актьорството. Това, че е учила танци, много й е помогнало, тъй като в театралните курсове едно от най-важните неща е да се използва тялото, за да се предаде дадено чувство. След повече от пет години обучение, Карлина дебютира в сериала „Unidad Investigativa".

Успоредно със снимките в телевизията, Каролина Рамирес участва и в редица театрални постановки. Самата актриса признава, че първото й излизане на театрална сцена е било най-трудното, защото освен да играе, й се е наложило да пее с мариачи. По тази причина дълго време се е събирала със свои приятели мариачи, за да може да усвои техния начин на живот и да научи как да пее като тях.

След това идва и ролята, която я прави световно известна и я превръща в любимка на зрителите - Росарио Гереро в теленовелата „La Hija del Mariachi".

Каролина Рамирес споделя, че всеки един от персонажите, които е изиграли, са я научили на нещо. Това й е помогнало да се развие и като личност, не само като актриса.

Каролина се приема за жена, която е трудно да се завоюва и е нужно много търпение, без притискане, тъй като не харесва агресивни мъже. Идеалният мъж за нея е онзи, който с лекота може да я разсмее. Харесва тялото си, на което отделя достатъчно време, за да може да го поддържа в перфектната форма.

Източник: gacetadulceparaiso.blogspot.com