Каролина Сабино (Carolina Sabino)

Дата на раждане: 31 Юли 1977 г.
Зодия: Лъв
Месторождение: Богота, Колумбия
Семейно положението: разведена
Съпруг/а: Кике Дуке (Kike Duque) - музикант
Деца: син - Томас

Рейтинг:  7.90  (10 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Каролина Сабино е колумбийска актриса, певица и модел.

На 7-годишна възраст, Каролина Сабино решава да се разбунтува и заявява на родителите си, че иска да стане актриса. На 5-годишна възраст тя става популярна като модел в реклама на Paletas Frutti. Там я забелязва Мануел Бускет (Manuel Busquets), който я кани в програмата „Pequeños gigantes".

На 16-годишна възраст тя е изправена пред избора да учи морска биология или актьорство. Отново се разбунтува и избира актьорството: възползва се от предложението на Бернардо Ромеро (Bernardo Romero) да участва в „Momposina", без да разчита на помощта на семейството си. Когато навършва пълнолетие, тя полива свободата си с шампанско. Напуска дома на майка си и започва един нов, спокоен и независим живот. И предложенията не закъсняват - тя приема да участва в теленовелата „Eternamente Manuela", а по-късно и в теленовелата „Guajira". С получаването на първата си заплата, тя се чувства много щастлива. С участието си в теленовелата „Las Juanas" Каролина си спечелва международна слава.

Успоредно с актьорската си кариера, тя развива и музикалната. През 1999 година решава да участва във фестивала във Виня дел Мар. Въпреки неувереността си и постоянните отрицателни критики по свой адрес преди да отиде на фестивала, тя спечелва награда. При завръщането си, тя се чувства разочарована, защото са признали таланта й в чужбина, а не в родината й.

Именно когато спечелва популярност се появява баща й, за когото не е знаела нищо. Той се е възползвал от положението, че има известна дъщеря, за да потърси бащинските си права.

Каролина признава, че бракът й с певеца Кике Дуке е бил голяма грешка, но благодарение на него, тя се чувства осъществена като майка.

Източник: www.colarte.arts.co