Клаудия Алварес (Claudia Álvarez)

Пълно име: Клаудия Алварес Окампо (Claudia Álvarez Ocampo)
Дата на раждане: 6 Октомври 1981 г.
Зодия: Везни
Месторождение: Мексико сити, Мексико
Височина: 164 см

Рейтинг:  7.29  (462 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

 Клаудия Алварес е мексиканска актриса, позната от участията ѝ в теленовели, а също така играе и в театъра. Когато е на 13 години, тя е е започнала като модел в реклами. Става популярна с участията си в теленовели и сериали. В началото на кариерата си в телевизията, тя работи с канал TV Azteca, а от 2010-та сключва договор с Televisa.

„Връзката ни е сериозна, стабилна, красива, но ние не бързаме да се женим. Искаме да се наслаждаваме на миговете, които преживяваме заедно, а спомените от преживяното ще остане за цял живот, а така те се превръщат в специални и единствени" - споделя Клаудия Алварес за връзката си Яир, с когото играят главните роли в теленовелата „Неопитомени красавици".

„Въпреки че се снимаме заедно (в „Неопитомени красавици"), ние не прекарваме цялото време един до друг. И след края на снимките, ние можем напълно да се насладим на връзката си, защото най-накрая можем да бъде самите себе си" - разказва за съвместната им работа актрисата.

Клаудия си представя много простичко бъдещето - да има семейство, с което много да пътува, а също така да продължи с кариерата си. Освен като актриса, Клаудия работи и като преподавател на начинаещи актьори, като ги обучава в дублаж, произношение, създаване на персонаж и конна езда.