Корайма Торес (Coraima Torres)

Пълно име: Корайма Алехандра Торес Диас (Coraima Alejandra Torres Diaz)
Дата на раждане: 6 Юни 1973 г.
Зодия: Близнаци
Месторождение: Валенсия, Венецуела
Семейно положението: омъжена
Съпруг/а: Николас Монтеро (Nicolas Montero)
Деца: Ману Нико (Manu Nico)

Рейтинг:  7.22  (189 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Още от много малка, Корайма Торес е очарована от магията на театъра. Когато навършва 9 години, тя започва да играе на сцената на местния театър „Grupo Arlecin“. Корайма научава много за четиригодишната си работа там. След като получава началните си умения в актьорската професия, Корайма решава да посвети живота си на сцената.

През 1989 година започва нейната кариера в телевизията за RCTV с теленовелата „Alondra“. Следва участието й в теленовелата „Gardenia“, а с участието си в теленовелата „Касандра“, тя спечелва международна известност. Партньор пред камерите е Освалдо Риос. По онова време се носят усилени слухове за любовна връзка между двамата, но уви, всичко това е лъжа... В действителност, по време на снимките на „Касандра“ Корайма преживява голяма трагедия: заболява, а не след дълго умира майка й.

След няколко успешни участия във Венецуела, нейният талант е забелязан и в Колумбия. Корайма участва в колумбийската продукция „Suenos y espejos“. Снимките се провеждат в Богота. Именно по това време актрисата за първи път се възползва максимално от своето положение – разполага със собствена кола и личен бодигард. По време на снимките Корайма среща съпруга си, Николас Монтеро. Тяхната бурна връзка се развива много бързо и за това скромната сватба (заради бременността на булката) се състои веднага след края на снимките. Само няколко месеца по-късно се ражда сина им, Ману Нико.

Преди снимките на теленовелата „Amor latino“ откриват на Корайма доброкачествен тумор, който много бързо нараства и дори засяга някои от вътрешните органи. След тричасова операция, извършена в родната й Венецуела, Корайма се излекува напълно и пристъпва към снимките.

Корайма отблизо:

Любими спортове: плуване, футбол, тенис.

Любими актьори: Антъни Хопкинс, Жерар Дьопардьо, Ал Пачино, Том Ханкс, Мерил Стрип.

Идеалът й за мъж: Кевин Костнър, Мел Гибсън.

Винаги носи със себе си... Библията.

Най-голямата й мечта: да бъде юрист.

Любими цветове: червен, черен.

Най-голямо преимущество: обича да танцува.

Най-голям недостатък: пуши.

Източник: telenovella.net