Ерик Елиас (Erick Elias)

Дата на раждане: 23 Юни 1980 г.
Зодия: Рак
Месторождение: Гуадалахара, Халиско, Мексико
Семейно положението: женен
Съпруг/а: Карла Гинди (Karla Guindi) от 4 септември 2010 година
Деца: дъщеря - Пенелопе (26 октомври 2011)

Рейтинг:  7.42  (332 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Ерик Елиас е популярен мексикански актьор, модел и певец.

Ерик Елиас започва да учи актьорство, музика, танц и се изявява като модел много млад. Той се премества в Мексико сити малко след като завършва училище. Там, Елиас става вокал на музикалната група „Tierra Cero". С групата той има възможността да пътува из Мексико и Южна Америка.

Малко по-късно, Елиас дебютира в телевизията, участвайки в програми като „Otro Rollo" и „Al Fin de Semana", а също така и със снимки в теленовелите „Amigos x Siempre" и „DKDA".

Желаейки да разшири своите хоризонти, Елиас решава да се премести в САЩ и да продължи с обучението си за актьор в Калифорния. След това се премества в Маями, Флорида, където учи промишлен дизайн.

Ерик Елиас участва в реалити шоуто „Protagonistas de Novela 2", зрителите на което го избират за звезда в следващата теленовела на Telemundo. Като резултат на този избор, Ерик участва в теленовелата „Огнена кръв", която се радва на висок рейтинг.

* * *

Какво изпитва един актьор, когато играе първата си главна роля? (става дума за ролята на Ерик Елиас в мексиканската теленовела „Tormenta en el paraíso")

Това коства много нерви... един приятен страх... На мен много ми хареса персонажа, много ми допадна историята. Харесаха ми отношенията с целия актьорски състав и хората от продукцията. Въпреки че ролята, която играя е много важна, това носи и големи отговорности... повече работа, но и повече забавление.

Кога ще те видим в Холивуд?

Преди да мисля за това, имам планове да се подготвя добре. За щастие, ангажиментите ми в теленовелите следват един след друг, така че не ми липсва работа. Но за нещастие, нямам достатъчно време, за да се подготвя, да работя върху моя английски език, освен това, изисква се по-различна техника за участие във филм.

С коя актриса би искал да работиш?

С никоя по-специално. Но ако ме питате за актрисата, която бих искал да целуна, мога да помечтая, че работя с Дженифър Анистън. Много бих искал да я целуна.

Как са сърдечните ти дела?

Ами, сам съм. Вече около две години. Отчаяно искам да си хвана гадже.

Търсиш ли си приятелка?

Да, истината е, че съм хвърлил око на една.

Какво търсиш в една жена?

На първо място, трябва да й се възхищавам, в смисъл, трябва да е добра в нещо. Тя трябва да е интересна, добър човек, творческа натура. И трябва да си прекарваме добре заедно. Физически, нямам конкретни предпочитания. Харесва и блондинки, и брюнетки.

Източник: en.wikipedia.org/wiki/Erick_Elias , www.peopleenespanol.com