Флавио Кабайеро (Flavio Caballero)

Дата на раждане: 6 Октомври 1958 г.
Зодия: Везни
Месторождение: Картахена, Колумбия

Рейтинг:  7.22  (101 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

От самото начало, Флавио Кабайеро е влагал цялата си душа в работата си, за да стане това, което е днес: една от най-голямата фигура в киното, в театъра и в телевизията на Венецуела.

Флавио е започнал да изучава психология, занимавал се е с кариера, но е оставил тези начинания незавършени заради мечтата и огромното желание да стане актьор. Своите първи крачки в качеството си на актьор той прави в Института по драматично изкуство на Хуан Сухо, а след това продължава обучението си в престижни академии като Националния театрален институт в Каракас, Института на Чарлс Мароуис в САЩ и в института в Сан Паулу, Бразилия, докато в това време е работил на големия екран, в театъра и в телевизията.

“Важното в моята работа се заключава в това, че успявам да общувам с хора, които ти дават възможност да се приближиш до тях, всяка вечер прекарваш в дома им... Караш ги да се наслаждават, да се смеят или плачат, всичко това носи уважение, което е като резултат от многогодишната работа, която винаги съм се старал да изпълнявам с колкото се може повече привързаност, професионализъм, с алчност изучавам хората, които работят с мен”, това са думи на Флавио, характеризиращи го като актьор, след почти три сезона непрекъсната работа.

Теленовели

На малкия екран също има възможност да получи заслуженото този голям актьор, който винаги е успявал да завладее публиката със своите превъзходни интерпретации на ролите. Флавио не може да не си спомня за такива роли като на Лихия Лесама, Хосе Игнасио Кабрухас, Юлий Цезар, Ибсен Мартинес, които са го подкрепяли в началото и са му помогнали да напредне толкова много в своята кариера.

Анкета:

Какви роли най-много си запомнил?

Актьорът трябва да се чувства разкрепостено, за да може с лекота да влиза и излиза от ролите си... Това е тежко, но това е резултат от процеса, който трябва да се преживее и преработи. Имам роли, които са ми помогнали да израсна. Изиграл съм ролите си така, все едно всичко е наистина...

Актрисата, с която ти е било най-приятно да работиш?

Актрисата, с която най-много съм работил е Марикармен Регейро, моя приятелка и чудесна актриса. Имах късмета да работя с хора, които ме научиха на много. Винаги съм общувал и много съм уважавал тази работа, която правим заедно. Мога да спомена и Виктория Роберт и Хулия Рестифо.

Какви прийоми използваш най-често в своята работа?

Когато имаш усещането, че летиш... Такова е чувството, все едно духът ти излиза от тялото, в което живее Флавио и се старае да се слее с моя образ.

Какво мислиш за венецуелските теленовели?

Теленовелите са част от венецуелската култура. В тях има много чувства и реалност. Понякога постигат целите си, а понякога – не, но във всичките е заложено желанието да накараш хората да мечтаят.

Какво означава за теб RCTV?

Това е процес в живота ми... На професионално ниво, RCTV е като майка, на която съм много благодарна и към която тая особени чувства. Тя ми даде възможност да израсна не само професионално, но също така ме научи да бъда човек. Намерих тук прекрасни хора, които ме научиха на много.

Жертвите и наградите в кариерата ти?

Да съм далеч от семейството си – това е жертвата, а реакцията на публиката – най-доброто възнаграждение.

Ще останеш на екрана, докато си в състояние да работиш?

Не, моят последен проект в живота ще е в това, да помагам на хора, които тепърва започват кариерата си, да помагам в образованието на актьори, за да чувствам, че продължавам работата, която винаги съм се опитвал да правя уважително и спокойно...

Източник: www.rctv.net