Франсис Ромеро (Francis Romero)

Пълно име: Франсис Хосефина Ромеро (Francis Josefina Romero)
Месторождение: Каракас, Венецуела
Близки: Алесандро и Кристиан

Рейтинг:  7.64  (14 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Дата на раждане: 7 август

От съвсем малка, Франсис Ромеро е искала да стане каква ли не - одонтолог, кралица на красотата... Тя участва в няколко изяви в училище, където е рецитирала поезия, демонстрирайки своята способност да запомня лесно. След дипломирането си, Франсис решава, че иска да бъде актриса през целия си живот. И така, тя започва да играе, въпреки неодобрението на майка си.

Записва се да учи в Националната театрална школа. След като посещава майсторски класове при Енрике Порте (Enrique Porte), тя се записва в университетския институт по театър, където завършва Управление и театрално производство.

Сценичните изкуства са нейната най-голяма страст. Франсис получава възможност да играе в големи театрални пиеси по признати национални и чуждестранни драматурзи и под режисурата на едни от най-важни режисьори в страната. Не пропуска възможността да посети Ню Йорк, където участва в няколко пиеси.

Влиза в телевизията, благодарение на приятелка, която работи в RCTV и която я е подтикнала да се пробва. Така получава първата си телевизионна роля в теленовелата „La Dama de Rosa". И така, през 1986 година започва нейната телевизионна кариера, през която е участвала в множество сериали и новели.

Тази талантлива актриса, която има манията да записва всяка своя изява като актьор, признава, че ролята, която най-много й харесва е тази, която играе в момента.

Също така, седмото изкуство е увековечило нейния образ в различни късометражни филми.

От друга страна, Франсис Ромеро е и диктор, признат от школата по социални комуникации на Централния университет на Венецуела. Нейният глас е станал част от различни реклами и радионовели.

Тази страстна жена признава, че всеки неин персонаж е истинско предизвикателство за нея, тъй като не иска да героините й да си приличат. Тя има собствен начин да постига това. Актрисата споделя, че дребните подробности й помагат при изграждането на образите.

Франсис се описва като усърдна ученичка в професията си, перфекционистка, обсебена от работата си, любопитна и почитателка на интернет. Смята, че е настъпил момента да помисли за бебе, въпреки че не е имала щастието да открие голямата любов. Сред другите неща, тя мечтае да режисира и да пише пиеси в театъра, както и да опознае много страни, сред които Мексико и Япония.

Източник: www.venevision.net