Гонсало Ередия (Gonzalo Heredia)

Пълно име: Гонсало Есекиел Ередия (Gonzalo Ezequiel Heredia)
Дата на раждане: 12 Март 1982 г.
Зодия: Риби
Месторождение: Буенос Айрес, Аржентина
Родители: Алисия и Хулио

Рейтинг:  9.83  (6 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Гонсало Ередия е аржентински актьор. Между 1996 и 1997 година учи в „Teatro Grupo Comunicativo“, където посещава курсове по гласови техники, техники на движение и драматично изкуство. През 1997-98 година учи при преподавателите Мауро Москардини (Mauro Moscardini), Хавиер Маргулис (Javier Margulis) и Рубенс Корея (Rubens Correa) в „Teatro grupo La barraca“. През 1999 година участва в първата си реклама за „Crédito Hipotecario“. Една година по-късно работи като водещ на програма за кабелна телевизия.

През 2000 година участва в реклама за „Coca Cola“, а големият му шанс се появява през 2001 година, когато се явява на прослушване за теленовелата „Enamorarte“. Ролята му на Макси в тази теленовела му донася популярност и благодарение на нея спечелва симпатиите на зрителите. След края на снимките, Гонсало участва в реалити шоуто „Reality Reality“, в което участват аржентински актьори.

2002 година Гонсало отново се посвещава на обучението – учи в „Teatro Estudio Julio Chaves“ при преподавателите Роксана Рандон (Roxana Randon) и Раул Серано (Raul Serrano).

Освен в телевизията, Гонсало играе в театрални постановки и се снима във филми.

През 2009 година участва в теленовелата „Valientes“, където се превъплъщава в ролята на Енцо Соса и е избран за Най-секси актьора от телевизията.

Гонсало се описва като срамежлив по натура и за това трудно се справя със славата и загубата на анонимност. Обожава да готви и се определя като домошар.

Източник: es.wikipedia.org/wiki/Gonzalo_Heredia