Джонатан Монтенегро (Jonathan Montenegro)

Пълно име: Джонатан Даниел Монтенегро Ускатеги (Jonathan Daniel Montenegro Uzcátegui)
Дата на раждане: 11 Май 1978 г.
Зодия: Телец
Месторождение: Каракас, Венецуела
Семейно положението: разведен
Съпруг/а: Джули Лима (Julie Lima) от декември 2003 до 2007 година
Деца: дъщеря – Антонела Александра

Рейтинг:  8.33  (9 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Джонатан Монтенегро е популярен венецуелски актьор и певец. Монтенегро е бил член на популярната момчешка група „Menudo“.

От съвсем малък, Джонатан е усетил нуждата да стане актьор. Той развива своя талант в театъра, киното, телевизията и музиката. Няма съмнение, че с каквото и да се заеме този актьор, в личен или професионален план, е обречено на пълен успех.

На 5-годишна възраст, Джонатан Монтенегро за първи път влиза в телевизията с участия в сериалите „El Análisis“ и „La Ciudad Muerta“. През 1985 година започва да играе в театъра. Същата година е първото му участие и на голям екран.

През 1990 година, Джонатан се внедрява в групата „Menudo“, въпреки че това не е било лесно, тъй като е трябвало да се пребори с ограниченията заради националността си – в групата са участвали само пуерториканци и северноамериканци. Въпреки всичко, той успява да се справи с тези правила и става част от групата. След като напуска „Menudo“, той участва в няколко сериала.

По-късно, Джоната се включва в едно радио като продуцент на програмата „Tú Generación“. След това има възможността да води телевизионни програми в канал RCTV.

За свой най-голям недостатък, Джонатан смята своя инат, а за най-голямо качество – своята естественост. Опитва се да се придържа към своите убеждения. Обожава радиото, защото това е неговата връзка с музиката.

Би искал да стане режисьор. Учил е кинематография в Ню Йорк през 2001 година и е бил принуден да се върне след 11 септември. Не смята да бъде актьор цял живот и иска да натрупа опит и в други области. Също така би искал да започне собствен бизнес.

Източник: www.venevision.net