Хуан Карлос Тарасона (Juan Carlos Tarazona)

Дата на раждане: 11 Юни 1975 г.
Зодия: Близнаци
Месторождение: Маракайбо, Венецуела

Рейтинг:  7.62  (13 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Хуан Карлос Тарасона споделя, че братовчедките му винаги са го подтиквали да спечели титлата Мистър и накрая през 1999 година се явява на конкурса. През 2000 година се явява на международен конкурс за модели. Тогава навлиза в света на моделите и участва в много реклами.

Записва се да учи в Академията по кино и телевизия, където учи актьорство. Един от първите му преподаватели е Флавио Кабайеро, който се превръща за него във водач, баща и превъзходен приятел.

Малко преди да завърши курса на обучение, той получава първото предложение - да се яви на прослушването за теленовелата „Жената на Юда". Той е много изненадан, когато му възлагат ролята на Отец Себастиан.

Хуан Карлос отблизо

Хоби? - Посещавам спортната зала, качвам се на Авила, практикувам спининг.

Какъв спорт практикуваш? - Играя баскетбол. Също така ми харесва футбола и бейзбола.

Как би се описал? - Аз съм наблюдателен, аналитичен, искрен, горд и преследвам целите си до край, обикновен.

Когато ухажваш една жена... - Ми харесва да я гледам в очите и да казвам това, което изпитвам в момент. Харесва ми да се представям такъв, какъвто съм.

Какво харесваш в една жена? - На първо място, красотата й, но и нещо повече... Харесва ми да знам какво има в красивата й главица.

Какво не бива да липсва в една любовна връзка? - Искреност, любов, разбирателство...

Кога изпадаш в лошо настроение? - Когато ме лъжат направо побеснявам. Също така изпадам в лошо настроение, когато не съм се наспал.

Източник: www.rctv.net