Кимбърли дос Рамос (Kimberly Dos Ramos)

Пълно име: Кимбърли дос Рамос де Соуса (Kimberly Dos Ramos De Sousa)
Дата на раждане: 15 Април 1992 г.
Зодия: Овен
Месторождение: Каракас, Венецуела
Близки: двама братя – Лени и Ланс

Рейтинг:  8.83  (12 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Кимбърли дос Рамос влиза в артистичния свят на двегодишна възраст, когато майка й я води по различни прослушвания. От съвсем малка, тя е познато лице от реклами на известни марки като Parmalat, Frutísima, Jonhson, Didijin и Golden. Сините очи и ангелското личице, което се вижда в рекламите на малката Кимбърли, са достатъчни, за да привлекат вниманието на хората от телевизионните канали, които й предлагат участия в няколко новели и в други свои продукции.

Кимбърли споделя, че получава цялата подкрепа на родителите си, които винаги я придружават по време на снимки. Не само родителите й, но също така приятелите и съучениците я подкрепят и помагат, когато настъпи време да полага изпити в училище. Тя се радва на разбиране и помощ от страна и на учителите си.

Въпреки че има успешна и обещаваща кариера като актриса, Кимбърли мечтае някой ден да стане моден дизайнер и да учи във Франция или Англия.

Кимбърли споделя, че любимите й цветове са син и розов. Най-големият й недостатък е перфекционизма, а най-голямото качество - благородството. Предпочита италианска храна - пица, спагети. Възхищава се на актьори като Джули Рестифо, Амалия Перес Диас, Жан Карло Симанка и Раул Амундарай.

Източник: www.rctv.net