Луис Фернандо Салас (Luis Fernando Salas)

Месторождение: Кали, Колумбия

Рейтинг:  6.19  (32 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Роден през 1974 година.

Хубава външност и много желания!

Благодарение на своята привлекателна външност, Луис Фернандо започва като модел. Преди да участва в първата си теленовела - „Prisioneros del amor", той става любимец на зрителите от реклама на ориз. След това напуска родният си град, Кали, за да отиде в столицата на Колумбия, Богота, по покана на Мигел Варони, който му предлага роля в теленовелата „Eternamente Manuela".

Луис не мисли два пъти, за да предприеме преместването си от Кали в Богота, въпреки че по този начин прекъсва следването си (учил е медицина) и освен това, не е получил подкрепа от страна на семейството. За да увеличи своите шансове при търсене на роли, той се включва в курсовете на Алфонсо Ортис. Успоредно с това учи Търговия и Реклама.

Луис Фернандо осъзнава много добре колко много неща зависят от външния вид в професията, която е избрал, за това ежедневно посещава спортната зала, за да поддържа тялото си в перфектна форма.

В началото работи за Caracol, а след това и за RTI. Началото е трудно и за това той продължава да работи като модел.

Въпреки че живее в Богота, той не пропуска възможност да прескача до Кали, където се забавлява с приятелите си.

Смята се за романтичен, но привърженик на традициите. Консервативен е, що се отнася до завоюването на момиче, което харесва.

Няма конкретен идеал за жена. За него най-важна е вътрешната красота, а на втори план - външността на жената.

Източник: www.colarte.com