Мария Антониета Кастийо (Maria Antonieta Castillo)

Пълно име: Мария Антониета Кастийо Триас (Maria Antonieta Castillo Trias)
Месторождение: Каракас, Венецуела

Рейтинг:  8.22  (18 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Мария Антониета Кастийо е венецуелска актриса. Родена е на 14 септември, зодия Дева.

Мария Антониета никога не си е представяла, че ще стане актриса. Тя започва своята кариера след завършване на специално обществени комуникации и благодарение на писателя Леонардо Падро, който й предлага възможността да участва в прослушването за теленовелата „Cosita rica", тя променя своята посока.

След това участва в проекта на RCTV „Ser Bonita No Basta" и изпълнява отрицателна роля.

От средата на 2006 година, тя започва да участва в няколко радионовели, производство на El Universo del Espectáculo, показвайки своята способност да се приспособява и разкрива своя талант до едни от най-великите актьори в страната, участвайки в няколко театрални постановки.

През 2007 година, Мария Антониета получава възможността да играе главна роля в теленовелата „Лоша отплата". „Главната роля ми падна като гръм от ясно небе и аз не се отказах от тази възможност" - споделя актрисата.

Мария Антониета и ролята й в теленовелата „Лоша отплата"

Как се справи с ролята на Соледад?

Всеки актьор е готов за предизвикателства да интерпретира нови персонажи. Соледад е напълно различна от героините, които съм играла преди това. Тя е много сладка девойка, обикновена, на моменти наивна. Тя се бори за своя приказен принц и като всеки човек се опитва да открие стабилност и щастие. В моменти, когато смята, че е открила всичко, може да изпадне в неприятната ситуация да изгуби всичко, но това всъщност я изпълва с желани да продължи и смелост да бъде много твърда с човека, когото все повече обича, в случая това е Алехандро. Всеки персонажи има нещо, което го характеризира, нещо различно от другите и колкото да наподобява на някого, изтъкват се и собствените различия.

По какво Соледад прилича на теб?

Соледад държи на приятелството и е вярна на приятелките си. Мария Антониета в действителност е също толкова сантиментална като нея, лесно се влюбвам, обсебена съм от работата си, от живота си, от семейството си и по отношение на любовта също откривам някои общи черти с нея. Но за разлика от нея, аз не съм толкова наивна, нито дава свобода на детето, което живее в мен.

Тогава, как определяш своята личност?

Аз съм много обикновен човек, в общи линии скромна. Благодаря на Бог за необикновеното семейство, което имам. Опитвам се да бъда здраво стъпила на земята и никога да не предавам своята същност. Опитвам се да контролирам своя буен характер. Освен това, харесва ми да се чувствам щастлива, да съм радостна, да съм в добро настроение. Много съм организирана и съм почти маниачка на тема чистота и ред.

Каква беше връзката ти с Мигел де Леон в новелата?

Приказна, имаше много химия. Мигел де Леон е голям актьор, почтителен, кавалер. Към него изпитвам възхищение и голяма привързаност, защото по време на снимките ние се превърнахме в добри приятели. Освен това той ме научи на много неща, за което съм му безкрайно благодарна.

Как приемаш факта, че ти предложиха главна роля при положение, че имаш малко опит като актриса?

Това беше подарък от Бог, чудесен подарък, който се появи в точния момент - имах голямо желание да поема такава отговорност, за която смятам, че бях подготвена.

Доволна ли си от работата си?

Напълно.

Смяташ ли, че има какво да подобриш?

Един актьор винаги има какво още да направи, за да се подготви за нови роли. Всеки ден трябва да се научава по нещо ново. Очевидно е, че трябва да се учи и да се подготвя.

Източник: www.el-carabobeno.com , venevision.net