Рикардо Перейра (Ricardo Pereira)

Пълно име: Рикардо да Силва Тавареш Перейра (Ricardo da Silva Tavares Pereira)
Дата на раждане: 14 Септември 1979 г.
Зодия: Дева
Месторождение: Лисабон, Португалия
Родители: Орасио (Horácio) и Лурдес Перейра (Lurdes Pereira)
Височина: 180 см

Рейтинг:  7.00  (90 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Когато Рикардо решава да се включи в конкурса за снимки на Ragazza Magazine, поставя началото на своята кариера като модел. Той е много млад, но не му отнема много време, за да стане звезда на няколко модни шоута и фото-сесии. Рикардо се установява в модата и става част от Португалския моден свят.

Първият опит на Рикардо с актьорството е във висшето училище, където се включва в театрална група. Играта се превръща в страст за него. Рикардо вярва, че някой, който мечтае да стане актьор, трябва да учи, да изкара няколко курса и да взема участия в различни семинари, за да може след това да се докаже и да изгради солидна кариера. По тази причина, Рикардо участва в няколко курса и семинари и се опитва да научи колкото се може повече от актьорите-ветерани.

През 2000 година, той се превръща в едно от големите имена в португалската театрална сцена с участието си в постановката на Карлос Алварез (Carlos Avilez) „A Real Caçada ao Sol" е националния театър. Това е голям напредък за него. Рикардо доказва своя талант и след това „заваляват" предложения за участия в театрални постановки, снимки в теленовели и филми. Той изгражда своята кариера с усилена работа и самоотверженост. Той много добре знае как да се възползва максимално от възможностите и поддържа доста високо ниво.

Рикардо не мисли да изоставя света на модата в близко бъдеща, както е решен да продължи с кариерата си на актьор дълго време. Той желае да бъде актьор до края на живота си.

Източник: ricardopereira.com.sapo.pt