Силвия де Диос (Silvia De Dios)

Дата на раждане: 6 Февруари 1966 г.
Зодия: Водолей
Месторождение: Богота, Колумбия
Семейно положението: разведена
Деца: син - Даниел

Рейтинг:  7.19  (27 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Силвия де Диос е колумбийска актриса.

В началото, Силвия се изявява като модел. Участвала е в рекламни кампании на различни известни марки, сред които са „Revlon", Max Factor, Trinity, Yves Saint Laurent.

Актрисата споделя, че всеки път, когато кариерата й е във възход, личният й живот се преобръща. Не веднъж й се е налагало да започва всичко отначало. Дори е отворила собствен магазин за голф и прекарва известно време в Австралия.

Силвия де Диос прекарва година и половина в Австралия, където изкарва курс по готварство и работи като сервитьорка в ресторант. Въпреки че е завършила курс за майстор готвач, Силвия се приема за обикновена готвачка. Тя смята, че за да може някой да се нарече майстор-готвач, са нужни поне десет години опит. Тя споделя, че се е чувствала много щастлива, докато е работела като сервитьорка, радвала се е на вниманието на посетителите в ресторанта, които постоянно са я канели да седне при тях. След завръщането си в Колумбия. Силвия де Диос решава да открие собствен вегетариански ресторант, в който да приготвя лично ястията. Силвия приема вегетарианството като най-добрия начин за поддържане на здравословен живот.

„Актьорската игра ме кара да се чувствам жива" - споделя Силвия. Тя не спира и постоянно търси нови проекти. Живее сама с котката си, която според думите й, е най-добрата възможна компания за нея и която е единствената свидетелка на нейните занимания - чете и тренира с видео треньор.

С напредването на възрастта, за Силвия става все по-трудно да бъде избрана за някоя роля. Тя е на възрастта да играе майка, но физиката й не го позволява. Тя е секси и привлекателна жена, която споделя, че опита й в Австралия й е показал, че може да работи каквото и да е, за да преживява. И тя не се срамува да опитва различни неща.

Силвия де Диос признава, че единственото, което може да я направи щастлива, е да рискува, да предприема нещо ново и различно всеки път, когато си го помисли. Дори планира да пътешества, този път към Италия, където да обогати своя опит. Най-важното, според нейните думи, е това, че тя винаги е сигурна в това, което иска, как го иска и къде го иска.

Като актриса, Силвия де Диос има богат опит - работила е за различни канали, изиграла е всякакви роли. Въпреки това, тя не спира да учи и да се усъвършенства. И не се уморява да експериментира с външния си вид - никой не е сигурен как ще изглежда на следващия ден.

* * *
Силвия де Диос за ролята й в „Чиста кръв"

Свикнала ли си да играеш отрицателни роли? - Не, за всяка се подготвям.

Случайно ли ти дават такива роли или ти ги търсиш? - И от двете по малко.

Но Сусана Суескун надмина всички... - Не, не е така. Тя е много човечна и не толкова лоша.

На какво е способна една жена, която държи на достойнството си? - Всъщност, Сусана притежава силни морални ценности, но една наранена жена няма граници.

Силвия де Диос способна ли е на нещо такова? - Не, и съм благодарна, че не ми се е налагало.

Но да приписва дете на мъж, който не е бащата, изглежда е ежедневие... - Не е нищо ново. Това е старо колкото света.

Какво даде Силвия на Сусана? - Нищо, освен физиката.

Перука ли използва? - Не, това е част от грима.

Как се чувстваш в ролята на Сусана? - Харесва ми, тя е една много забавна героиня.

А съпруга й? - Харесва ми връзката със съпруга.

И любовника? - Много е интензивна връзката им.

Не участваш в много сцени в леглото. Твое решение ли беше или на режисьора? - Вече съм по-зряла и това беше мое решение. Естествено, и режисьора, както и партньора даваха предложения за тези сцени.

Как ще определиш „Чиста кръв"? - Една чиста колумбийска теленовела. Въпреки че се намеква, че наподобява мексиканските теленовели, тя е чисто наше производство.

Смяташ ли, че суетата е най-големия от греховете? - Не, има и други, по-големи.

Например? - Завистта.

Какво мисли синът ти? - Той се възхищава на новелата, той ми е фен номер 1.

А критичен ли е? - Да.

Какво става с любовта? - Върви ми, за разлика от Сусана.

Какво искаш най-много? - Още едно пътуване.

Парите? - Тези, които имам, ми стигат.

Източник: www.colarte.arts.co