Уилям Леви (William Levy)

Пълно име: Уилям Леви Гутиерес (William Levy Gutiérrez)
Дата на раждане: 29 Август 1980 г.
Зодия: Дева
Месторождение: Хавана, Куба
Семейно положението: женен
Съпруг/а: Елисабет Гутиерес
Деца: Кристофър Александър (2006 г.) и Кейла Александра (2010 г.)

Рейтинг:  7.38  (619 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Уилям Леви е кубински актьор и модел, който в момента е натурализиран гражданин на САЩ. Малко след като навършва 15 години, емигрира в САЩ и възползвайки се от политическото положение в родината си, успява да вземе семейството при себе си. Докато учи в училище, тренира бейзбол, благодарение на което си спечелва стипендия за университета. Записва се да учи в университета в специалност Бизнес администрация, но през втората година напуска, за да се посвети на шоу-бизнеса. Започва като модел към агенция, а след това участва в две риалити-шоута в телевизията: Isla de la tentación и Protagonistas de novela 2. Във второто се запознава с Елисабет Гутиерес, която по-късно става негова съпруга и му ражда две деца. Като продължение, той учи актьорство в Маями, Лос Анджелис и Мексико.

Кубинският актьор Уилям Леви е избран за един от най-секси и най-желани ергени от People Magazine в неговото испано-езично издание. След няколко малки участия, той е поканен да играе в теленовелата „Olvidarte jamas".

След края на първата му по-голяма работа, неговите физически данни и актьорски потенциал му отварят врати. Уилям получава добри предложения, от които не се отказва и доказва, че не са сгрешили като са го избрали. Дори получава предложение от Колумбия за главна роля, но отказва заради снимките в теленовелата „Заложница на съдбата".

Този актьор, който изгрява след участието си в реалити-шоуто „Protagonistas de novela", приема да отговори на любопитните и горещи въпроси на журналистите. Преди интервюто, той казва, че много ще внимава какво отговаря, защото може да рефлектира върху него или другите.

Как може да те съблазнят?

Харесвам жените да бъдат кокетки, романтични, привлекателни, жени, които се включват в размяна на горещи погледи. Лесно ме спечелва една жена, когато се държи естествено, която не се притеснява да разкрие какво изпитва и която е щастлива да бъде с мен.

Колко пъти си плакал заради любов?

Не мога да кажа колко пъти точно, но аз плача. Но не позволявам другите да разбират за това. Прекалено съм сантиментален. Обектът на моята обича дори не подозира за това.

Платонична любов?

Имал съм няколко. Мечтал съм за много жени, но предпочитам да не споменавам имена.

Колко добър си като любовник?

Много обичам да правя любов. Във всяка двойка непринудените моменти са много важни и мога да кажа, че съм много спонтанен. Не знам дали съм добър любовник, трябва да питате жените, с които съм бил. Но до сега не са ме изоставяли, защото не съм добър в леглото. А това е достатъчно.

Историята на първата ти целувка?

Бях на 13 години и живеех в Куба. Имах си приятелка на моята възраст и с нея се случи. Това беше първия път, когато целунах някого по устните. Но не мога да си спомня името на момичето.

Къде предпочиташ да правиш любов?

На плажа, в асансьора или в кола. Предпочитам на плажа, на самия бряг, защото там има една невероятна тишина, която се нарушава само от плисъка на вълните.

На светло или на тъмно?

На приглушена светлина. Обичам да виждам, но не чак толкова.

Каква музика слушаш в такива моменти?

Романтична да е, нищо специално.

Възбуждаш ли се от специален аромат?

На жена, която току-що е излязла от банята.

Взимаш ли афродизиаци?

Стриди.

Специално питие?

Вино.

Най-романтичната ти сцена в телевизията?

Много ми е трудно да отговоря. Но все пак, това беше в „Заложница на съдбата" заедно с Мариана Торес, но беше по-скоро заради героите.

Любовен филм?

„Тетрадката" („The notebook") е прекрасен филм!

Серенада, цветя или шоколад?

И трите.

Коя жена ти даде „незабравимата целувка"?

Целували са ме много пъти и си спомням тези моменти. Имам добра памет.

Идеалът ти за жена?

Майката на сина ми. Тя е много привлекателна и много се грижи за мен.

Можеш ли да простиш изневяра?

Не.

Бил ли си мамен?

Веднъж, но го понесох много леко, може би защото не бях влюбен в жената. Двамата седнахме и се разбрахме, след което се разделихме.

Кое е най-голямото нещо, което си правил от любов?

В любовта няма малки неща, всички са специални и големи.

Смяташ ли се за привлекателен?

Не знам и не мога да кажа. Трябва да кажат хората около мен. Аз се приемам за обикновен младеж.

Защо все още си сам?

Не съм се оженил, защото има много неща в професионален план, които трябва да направя. Въпреки това имам сериозна връзка и най-важното - имаме 10 месечен син.

Източник: www.panodi.com