Дивата котка (Gata salvaje)

41-45 серия

Четиридесет и първа серия

Патрисио удря Едуарда - тя ревнува, защото го вижда заедно с Камелия!

Камелия разговаря с Патрисио и кокетира с него в спа-центъра. Едуарда отива да търси съпруга си. Едуарда иска да обядва заедно с Патрисио. Тя го вижда заедно с Камелия, която кокетира с него. Едуарда прави сцена на ревност, на която Патрисио слага край като настоява тя да си тръгне. Едуарда има съмнения относно това, което е видяла и споделя това с Луис Марио. Той се противопоставя на зет си и го предупреждава, че ще се наложи да напусне къщата, ако изневерява на сестра му. Патрисио е възмутен и удря Едуарда. Развиква й се, че те само трябва да решават проблемите си.

Росаура плаща на Камелия, за да продължи да работи за нея. Този път тя я моли да раздели Едуарда от съпруга й. Тя трябва да кокетничи, докато не предизвика раздяла или дори развода на Патрисио и Едуарда.

Дивата Котка предлага на Луис Марио сделка: ако той остави Ева, тя ще остави Рафаел. Арисменди й отговаря, че не може просто така да изостави детето си.

Иван разбира, че не може да се движи и е съкрушен. Той усеща, че животът му е приключил и предпочита да умре. Росаура го утешава и му казва, че ще плати за най-добрите специалисти. Иван моли Химена да си тръгне и да го остави сам, тъй като не иска тя да се обвързва с безполезен мъж.

Росаура пристига в дома на семейство Гранадос, която Ева да си почива след падането по стълбите. Котката й казва, че до две седмици ще се омъжи за баща й. Предлага й след като се омъжи за Луис Марио, да живеят там. Ева се развиква и моли Силвия да изведе Росаура от стаята й.

Четиридесет и втора серия

Хулио е убит - Карина го е ударила, а Росаура е обвинена!

Хулио се опитва да изнасили Карина и тя, в опит да се защити, удря Хулио по главата и той умира. Росаура чува виковете на сестра си и отива да види какво става. Като вижда какво е станало, тя извиква на Карина да бяга, за да не я обвинят. Така и става - арестуват я и я отвеждат от спа-центъра. При разпита, тя казва, че го е ударила без намерение да го убива. След това признава, че го е убила, защото е бил престъпник. Карина избягва и се скрива в дома на Мария Хулия. Ядосана, тя крещи на майка си, че не може да допусне Росаура да се обвинява, след всичкото зло, което й е причинила. Мария Хулия настоява да наемат най-добрите адвокати. Клаудия се притеснява - иска да намери най-добрата защита.

Бруно не е убеден, че трябва да се жени за Луисана и за това я моли да живеят заедно, но не и да се женят. Тя се съгласява и още същия ден се премества в дома на спасителя. Когато пристига там, Бруно й казва, че тя никога няма да бъде Росаура, тъй като тя не умее да глади, нито да чисти, въпреки добрите намерения на Луисана да се научи.

Иван не иска Химена да е близо до него. Родриго му обяснява, че ако я отдалечи от себе си, тя ще бъде много нещастна. Занасят на Иван инвалидна количка, която той отказва. Той заявява, че предпочита да пълзи, вместо да използва количката.

Росаура посещава Рафаел, който е много притеснен за Иван. Той й казва, че е влюбен в нея и се опитва да я целуне. Максимилиано прекъсва сцената и оспорва любовта на чичо си. По-късно, той моли Росаура да не се омъжва за Рафаел, само за да си отмъсти на Ева. Той й предлага целия свят. Росаура му отговаря, че не може да го обича, тъй като вече обича друг мъж.

Четиридесет и трета серия

Карина се предава в полицията и Росаура е пусната на свобода!

Иван чува разговор между Карина и Мария Хулия. Той разбира, че сестра му е виновна за убийството. Той й казва, че трябва да се предаде, тъй като не е справедливо Росаура да заплаща за престъпление, което не е извършила. Карина не вижда друг изход и се предава в полицията. Росаура веднага е пусната на свобода.

Дивата Котка настоява да даде заем на Луис Марио в замяна на нотариалния акт на имението. Арисменди накрая приема предложението: има на разположение шест месеца, за да върне дълга си към Росаура или имението ще премине в ръцете на Росаура. Едуарда е възмутена от решението. Росаура се обажда на Камелия и я моли да отиде на следващия де в спа-центъра, за да се срещне с Карлос, работник от имението, който да провали реколтата.

След като Камелия подписва документите за развода, Росаура се обажда веднага на Рафаел. Тя го моли да се оженят. Рафаел иска да изчакат малко, но тя настоява да се оженят в деня, в който ще се омъжи и Ева. Рафаел смята, че идеята е чудесна. Максимилиано чува разговора и разказва на Ева. Валерия предупреждава, че Росаура е опасна.

Габриел се среща с Ева. Той се развиква, че детето, което тя чака, е от него и че той е убеден в това. Рафаел чува дискусията им и пита дъщеря си дали това е вярно. Тя отрича думите на Габриел и го уверява, че детето е от Луис Марио. Габриел обяснява всичко на Рафаел и му казва, че въпреки липсата на доказателства, той знае, че Ева го е използвала, за да забременее. Рафаел остава със съмнението.

Четиридесет и четвърта серия

Отмъщението на Луис Марио - не позволява на Росаура да вземе имението!

Луис Марио научава, че Едуарда е била много жестока с Росаура. Луисана му разказва, че тя я е вкарала в затвора, залагайки й капан с предполагаемата кражба на огърлицата и парите. Освен това, той научава, че Росаура е чакала дете от него, докато той е бил в Ню Йорк. Котката му казва, че смята да задържи имението. Арисменди разбира, че желанието на Росаура за отмъщение е оправдано. Но той не е готов да изгуби и й обявява война. Планът му е да отиде в спа-центъра и да се държи много мило с Ева. Той изпълнява плана си и Росаура ревнува много. Тя не остава назад и използва присъствието на Рафаел, когото моли за целувка.

Доня Крус посещава Карина в затвора. Тя не може да повярва в добротата на госпожата, която й предоставя услугите на най-добрия адвокат в Маями.

В това време, Мария Хулия започва издирване на бащата на Карина, тъй като той е влиятелен човек и може да й помогне.

Карина е преместена в женския затвор.

Луис Марио удря Патрисио, който се опитва да защити Едуарда, тъй като Луис Марио й се развиква, настоявайки че е много лоша. Патрисио се кълне да си отмъсти за удара.

През нощта, докато язди, Патрисио открива Карлос, който отравя реколтата. Той го заплашва и разбира, че за това е получил пари от Росаура. В замяна той му предлага пари, за да убие Луис Марио. На следващия ден, работникът прерязва спирачките и се качва на една лодка. Заповедта на Патрисио е да го хвърли в морето.

Четиридесет и пета серия

Камелия и Патрисио са разкрити - Панчита разказва на Едуарда, че съпругът й е неверен!

Патрисио отива да търси Камелия. Те се целуват на улицата и точно в този момент, Панчита слиза от едно такси. Тя ги проследява до един хотел и така разбира, че те са любовници. Тя не може да си мълчи и отива при Едуарда. Разказва й за изневярата на съпруга й. Тя не може да повярва в това и настоява да разбере коя е жената. Панчита, изключително нервна, скрива името на Камелия. Тя й казва, че не знае коя е жената, тъй като не я е видяла.

Луис Марио е хвърлен в морето, но той успява да се освободи. Той стига до един пуст остров, от където е спасен от двама влюбени, които минават наблизо с лодка. Едуарда и Ева решават, че убийството на Луис Марио е било поръчано от Росаура. Той отива в спа-центъра и там заварва Росаура с Бруно, който я целува. Той я обвинява, че се е опитала да го убие, за да задържи имението за себе си. Луис Марио крещи на Росаура, че цялата любов, която е изпитвал към нея, се е превърнала в омраза. Той й обявява война.

Бруно не иска да се отнася зле с Луисана. Много търпеливо, тя му показва, че той все още е влюбен в Росаура. Но тя е готова да спечели сърцето му.

Луис Марио, след като вижда как се целуват Росаура и Бруно, отива да търси братовчедка си. Тя не е готова да се върне в имението на Арисменди. По-късно, Бруно признава, че е целунал Котката. Луисана го уверява, че ще успее да го спечели.

Луис Марио се държи много студено с Ева. Тя не понася положението и му се развиква, че той продължава да мисли за Росаура. Бясна, тя търси оръжието на баща си. Отива в спа-центъра и заплашва Дивата котка със смърт. Точно в този момент в офиса влиза Доня Крус и я удря с бастуна си. Ева е изгонена от спа-центъра. Росаура взема решение - да се омъжи за Рафаел.