Дивата котка (Gata salvaje)

101-105 серия

Сто и първа серия

Луис Марио има съмнения - той иска да заведе Марибея при офталмолог!

Ева успява да посее съмнение в Луис Марио. Той моли модела да потвърди, че Ева лъже, като отиде с него при специалист. Жената още веднъж започва със своя театър и го моли да не я подлага на повече прегледи, защото не иска да чуе, че никога няма да си върне зрението. Луис Марио й казва, че ако го лъже, много ще го нарани.

С помощта на Химена, Луис Марио влиза в стаята на Росаура. Той я целува и я повежда към леглото, но Котката го спира. Усеща, че не може да го обича, защото не успява да забрави загубата на дъщеря си. Моли го да си върви. По-късно, през нощта, Росаура не може да забрави срещата им и решава да се обади на единствения човек, когото обича.

Бабата си спомня жената от търговския център и си спомня, че именно тя й е дала детето в парка. Тя казва на Соня, че смята да върне детето. Медицинската сестра отказва, тъй като това дете е истински извор на пари и още повече, че след това може да влезе в затвора. Бабата решава да не казва нищо и да се обади на Луис Марио, защото вярва, че бебето трябва да бъде с майка си. Но Соня я открива и й взема телефона. Без да се притеснява, тя заплашва собствената си майка, ако се обади на Луис Марио.

Сто и втора серия

Марибея - представя пред Луис Марио колко е порочна бившата му жена!

Марибея пристига в компанията на Силвано и там Росаура открива, че тя разглежда снимки. Котката я пита дали си е върнала зрението. Тя потвърждава и след това й се подиграва - да не се е побъркала като е оставила дъщеря си. След това, Марибея се уговаря с бившата помощница на Силвано да заложат капан на Росаура. Извиква Луис Марио в офиса си и моли Росаура да им занесе кафе. Когато пристига Арисменди, бившата помощница я блъска и изпуска кафето върху Марибея. Моделът се развиква и я обвинява, че я е заляла, защото е много лоша. Росаура не се оправдава. Силвано си мисли, че това е било инцидент. Въпреки това, насаме Росаура удря шамар на Анаис, бившата помошница на Силвано. Предупреждава я, че има защо да я наричат Дивата Котка.

Марибея уверява Луис Марио, че Росаура е луда.

Едуарда отива да търси Химена, която отказва да напусне дома на Росаура. Едуарда вдига ръка, но Каридад я спира. След това, Каридад заплашва да я изгони от имението. Но именно Каридад я изгонва.

Сто и трета серия

Силвия и Валерия са задържани - хванати са в дома на Карина да крадат!

Ева допуска, че Валерия и Силвия могат да влязат в дома на Карина и да откраднат писмото от Максимилиано. Изпълнени със страх, двете влизат и заварват Мария Хулия и Карина. Те се обаждат на полицията и пристигат полицаи, които арестуват нарушителките, въпреки протестите на Валерия.

Луис Марио иска Росаура да види детето, което той е видял в парка. Той се опитва да я убеди, но Котката настоява да отиде сама, защото само неговото присъствие й вреди.

Марибея настоява Силвано да изгони Росаура след случката с кафето. Той я моли да остави на мира Росаура. Марибея разбира, че Силвано наистина се е влюбил в Котката.

Маирита моли Леобардо да заведе сестра си, за да може Росаура да я види и да забрави мъката си. Той прави това, тъй като силно обича приятелката си.

През нощта, момчето взема бебето и е готов да тръгне с шофьора на Маирита, който го чака. Но е разкрит от Соня, майка си.

Сто и четвърта серия

Леобардо избягва с бебето - пристига в дома на Росаура с помощта на Силвано!

Соня заплашва сина си да го удари с колан. Леобардо избягва, но шофьорът на Маирита не го чака. С детето на ръце, той тръгва пеша. Силвано го открива и му предлага да го върне в дома му, тъй като е много късно. Детето се изплашва и му разказва, че майка му го бие с колан и че не иска да се връща. Силвано отбелязва, че побоя на деца е подсъдно и за това го завежда в дома на Росаура. Тя е много развълнувана, тъй като си мисли, че това е нейната дъщеря. Силвано й казва, че това не е така, тъй като това е сестрата на Маирита. Котката взема детето на ръце, докато Силвано завежда Леобардо в дома и казва на Соня, че ако бие сина си, може накрая да се окаже в затвора. Леобардо отива в имението на Арисменди.

Марибея настоява Луис Марио да прекара нощта с нея, но той излиза с приятеля си Габриел, за да пийнат нещо. Той споделя с приятеля си, че е оставил Росаура сама, тъй като усеща, че тя има нужда от спокойствие. Луис Марио съветва приятеля си да се сдобри с Минерва, която може да му помогне със сина му и така той ще й помогне да понесе по-леко смъртта на Максимилиано.

Ева плаща гаранцията на Силвия и Валерия и ги изкарва от ареста. Тя разбира, че двете жени не са успели с начинанието си и не са взели писмото на Максимилиано.

Сто и пета серия

Среща с Патрисио - той още веднъж моли да се върне при него!

Патрисио хваща Росаура, когато излиза от агенцията. Моли я да се върне при него. Още веднъж, Котката го отблъсква. Той обещава да й помогне да открие дъщеря си, ако се върне при него. Тя не се съгласява, тъй като не му вярва. Патрисио я сграбчва и й заявява, че това е бил последният й шанс да си върне дъщерята.

Силвано предупреждава Соня, че ако отново посегне на Леобардо, той ще я обвини в полицията. Въпреки че жената не веднъж отрича, че се държи зле със сина си, Силвано не й вярва. Соня е възмутена и се развиква на майка си.

Леобардо е на крачка от разкриването на истината пред Росаура, че Анхелика не е дъщеря на майка му. Накрая той излъгва и казва, че понякога майка му не изглежда толкова нервна, най-вече когато плаче.

Гилермо завежда на гробището Химена, която казва, че не иска никога повече да има деца. Там, годеникът й я прегръща. Точно в този момент се появява Иван и се ядосва. Той иска да се бие, но Химена го спира.

Минерва приема да се грижи за сина на Габриел. Тя има само едно условие - той никога да не й говори за любов.