Дивата котка (Gata salvaje)

106-110 серия

Сто и шеста серия

Карина умира - страда от левкемия и за нея няма лек!

Карина отива в болницата, за да получи резултатите си. Така тя разбира, че страда от вид левкемия, която не се лекува. Тя е в компанията на Родриго и Мария Хулия, които не могат да разберат какво точно означава това.

Химена, Гилермо и Иван са на гробището. Двамата мъже си разменят удари, но Химена ги разделя, която им обръща внимание, че мястото не е подходящо да се бият. Дълбоко в себе си, Иван ревнува от фотографа, след като го е видял да прегръща бившата му годеница.

Росаура вижда Марибея да кара кола. Тя веднага съобщава на Луис Марио, който решава да й се противопостави и да я изхвърли от живота си веднъж завинаги. Тя отрича думите на Росаура и се прави на жертва, казвайки че Росаура е луда. Луис Марио я моли да го придружи при специалист. Тя отказва. Луис Марио не вярва на Марибея и заплашва нея и Едуарда, че ще ги изгони от апартамента си. Марибея, изкарвайки се жертва, моли Едуарда да приготви багажа. Накрая, Луис Марио казва на сестра си, че преди всичко той е кавалер и за това няма да я принуди да отиде на лекар, но е готов на всичко, за да разкрие дали го лъжат.

Сто и седма серия

Росаура не отрича любовта си - казва на Луис Марио, че сърцето й му принадлежи!

Мерседес разказва на Луис Марио, че Силвано е посетил Росаура и се е опитвал да я завоюва. Предупреждава го, че може да му я отнемат. Арисменди решава да се види с нея. Марибея го проследява.

В имението, Росаура му казва, че обича само него. Признава, че Силвано я е помолил да се омъжи за него, но тя му е отказала. Казва му, че въпреки всичкото нещастие, тя не може да спре да го обича. Двамата се целуват и той й предлага да отидат в спалнята. Тя му отказва и му обяснява, че в главата й има мисъл само за дъщеря й. Марибея наблюдава сцената.

Карина не може да повярва в това, което й се случва. Тя си мисли, че това е божие наказание за това, че е била толкова честолюбива. Мария Хулия е готова да направи всичко възможно, за да я спаси. Родриго е сигурен, че Росаура няма да пести средства от състоянието на Доня Крус, за да потърси лечение.

Панчита и Бруно са в банята. Тя се опитва да използва ситуацията, но той я избягва отново и отново.

Сто и осма серия

Карина не може да издържи - прави опит да сложи край на живота си, но не успява!

Карина не иска да продължава с тази агония и взема повече хапчета. Родриго и Мария Хулия я откриват навреме. Карина е приета в клиника, където я стабилизират. Мария Хулия се прибира и решава да приеме Родриго, защото разбира, че той е безусловно до дъщеря й.

Силвано и Луис Марио научават за болестта на Карина. Двамата искат да придружат Росаура, която е много разстроена, защото си мисли, че това е наказание заради нея и нейната надменност.

Силвано посещава Леобардо. Той е на път да разкрие тайната на Анхеликита, но се появява Соня. Тя обещава детето да е добре, да се грижи за него и да му дари много любов. Силвано и Леобардо я поглеждат с изненадани погледи.

Камелия иска с Патрисио да наранят още повече Росаура, защото, според нея, тя не е страдала достатъчно заради детето. Патрисио й се развиква, че трябва да я оставят веднъж завинаги. Патрисио не може да забрави Росаура, но Камелия успява да я забрави в прегръдките си.

Сто и девета серия

Росаура си спомня, но все още не знае какво е станало с дъщеря й!

Росаура си почива в леглото. В съня си тя си спомня някои моменти, свързани с дъщеря й. Тя вижда лицето на Соня. Тя моли Бог да й помогне да си спомни повече, защото усеща, че в противен случай ще се побърка.

Маирита се запознава с лудата от плажа. Тя разбира, че това е нейната учителка Мерседес, която броди нощем по плажа, спомняйки си за изоставения син. Тя споделя с нея, че въпреки че е открила сина си, не е успяла да си го върне. Маирита обещава да пази тайната й.

Росаура отива да види сестра си Карина. В болницата са Силвано и Луис Марио. Той прави сцена на ревност и казва на Котката, че е кокетка. Тя му се сърди и му казва да си върви, защото единственият излишен в клиниката, е той.

Мария Хулия осъзнава колко жестока е била с Иван и Маирита. Тя моли Иван за прошка заради това, че не е дала подкрепата, която е заслужавал. Тя споделя, че ако Карина умре, нейният живот ще изгуби смисъл.

Марибея и Едуарда поставят два паяка в нещата на Росаура. Тя изпада в паника, но Бруно ги убива и я успокоява, че тези животни се срещат често там. Едуарда се смее с модела и казва, че нищо не би я зарадвало повече от това да види Дивата котка луда.

Карлос пристига в офиса и иска повече пари. Патрисио не може да понася повече това положение и го удря. Но Карлос е по-силен и го удря няколко пъти. В този момент влиза Камелия и го удря. Той пада в безсъзнание на пода. Тя е много изплашена, тъй като не иска да влиза в затвора.

Сто и десета серия

Луис Марио, Росаура и Анхеликита - двамата се чувстват привлечени от детето!

Луис Марио не спира да мисли за малката. Той усеща, че трябва да я види и да я прегърне. Така, той отива в парка, за да види малката. Той среща бабата, но тя не е с детето. Той предлага на възрастната жена да й купи мляко и я моли да я придружи, за да види малката.

Росаура е посетена от Луисито, синът на Габриел. Присъствието на малкия я разстройва и тя моли Гилермо и Химена да го отведат. Но моли Маирита да каже на Леобардо да я посети със сестра си. Присъствието на малката я успокоява. Леобардо моли баба си за разрешение да излезе до 20 часа, но в този момент пристига Соня.

Росаура си спомня как върви в парка с дъщеря си на ръце. Но не успява да си спомни какво е направила - оставила ли е или е дала на някого дъщеря си. Тя се чувства виновна за случилото се. Доня Крус я утешава.

Мерседес посещава Патрисио и настоява той да даде развод на Росаура, тъй като тя много страда от загубата на дъщеря си, а раздялата й с него би облекчило положението й. Ривера се изсмива в лицето на жената и я изгонва от офиса си.

Иван подтиква Карина да прочете писмото, което й е оставил Максимилиано, но тя не е готова да го направи.

Минерва и Габриел се разхождат по плажа и са видени от Ева, Валерия и Силвия. Ева казва на Минерва, че й подарява сина си, тъй като не иска да знае за него. Габриел забелязва злобата на жената. Валерия започва да си мисли, че Ева може да бъде обвинена за смъртта на бащата на Росаура. Силвия не смята, че тя е способна на такова нещо.