Дивата котка (Gata salvaje)

111-115 серия

Сто и единадесета серия

Облогът - Луис Марио и Силвано се надбягват с коне за любовта на Росаура!

Двамата влюбени се срещат в дома на Котката. Те не спират да спорят и Росаура ги изгонва и двамата, тъй като иска да бъде сама.

Отвън, Луис Марио иска да се сбият, но Силвано му предлага друго: да се надбягват с коне и който изгуби, ще освободи пътя на другия към Росаура. Луис Марио приема облога. Бруно дава на Луис Марио болен кон.

Надбягването започва и Арисменди пада. Силвано смята, че надбягването е приключило, тъй като никой не е стигнал крайната цел.

Росаура научава за случилото се от Панчита и много се сърди. Тя моли и двамата да напуснат дома й и никога повече да не се връщат.

Леобардо пристига в дома на Росаура с Анхеликита. Баба му е дала разрешение, тъй като смята, че Соня ще се прибере в дома след 20 часа. Въпреки това, тя се прибира по-рано и се ядосва много на майка си. Отново я заплашва.

Росаура е щастлива от това посещение. Детето е гладно и Котката решава да го накърми, тъй като все още има кърма. В момента, в който започва да го прави, пристига Луис Марио и е много трогнат от сцената. Той й казва, че много би се зарадвал, ако детето е тяхната дъщеря и тримата могат да бъдат щастливи.

Минерва посещава Карина и й дава подкрепата си. Пита я дали е прочела писмото от Максимилиано.

Сто и дванадесета серия

Нов план на Едуарда - моли Марибея да отмени дълга, който има към Росаура!

Едуарда е бясна, защото усеща, че брат й никога няма да остави Котката. Той самият й признава, че не може да обикне Марибея, защото истинската любов на живота му е Росаура. Луис Марио обещава да й върне имението като изплати дълга на Росаура. Той смята да го направи това с упорита работа.

Едуарда предлага на Марибея да отмени дълга й към Росаура. Съгласно плана, ако направи това, Луис Марио ще й бъде безкрайно благодарен и ще остане при модела. Марибея е очарована от идеята и казва на съюзницата си, че като отплата иска само Луис Марио да се ожени за нея.

Минерва прочита писмото от Максимилиано. Карина разбира, че нейните полу-сестри са я измамили като са променили завещанието. Научава, че тя е наследница на част от състоянието и от имението на Гранадос. Тя не се интересува от наследството и моли Иван и Иманол да не казват нищо на майка й. Те изпълняват молбата й.

Иван отива в дома на семейство Гранадос, в компанията на Гилермо, за да се противопостави на Ева и Силвия. Той ги нарича крадли и спира ръката на Ева, която иска да го удари. Той им съобщава, че вече са научили цялата истина, след като са прочели писмото.

Сто и тринадесета серия

Ева трябва да напусне къщата - Иван й дава 24 часа, за да се изнесе!

Иван заплашва Силвия и Ева да започне дело срещу тях, ако те не напуснат къщата на Гранадос до 24 часа. Сестрите нямат друг изход, освен да напуснат. Те се преместват в дома на Валерия, заедно с Марта, докато не си намерят нов дом.

Ева посещава Карина и започва да я обижда. Изкрещява й, че иска да умре. Карина й отговаря, че не се интересува ни най-малко от имението и че нейното желание ще се изпълни, тъй като тя е осъден да умре.

Става ясно, че Родриго не е съвместим с Карина.

Силвано се опитва да измоли прошката на Росаура, но не я получава.

На следващия ден, в агенцията Росаура отбелязва, че темата е забравена. Силвано й говори нежно и я хваща за ръката. В този момент влиза Луис Марио, чиято ревност е непоносима. Той й казва, че може да остане в тази романтична поза, тъй като той има с кого да я забрави.

Соня получава 2 500 долара от Карлос, който й казва, че получава същата сума от Патрисио в замяна на мълчанието му. Жената търси Леобардо в училището, който смята да отиде в дома на Маирита без разрешение. Пред приятелката си, Соня му се развиква и го дръпва за ухото много силно. Маирита вижда това.

Марибея и Едуарда пристигат в агенцията на Силвано, за да говорят с Росаура. Котката ги посреща в офиса.

Сто и четиринадесета серия

Росаура се връща при Патрисио - ако тя го направи, Ривера ще й каже къде и с кого е дъщеря й!

Едуарда съобщава на Росаура, че трябва да напусне дома на семейство Арисменди. Марибея й дава чек и й казва, че сега с Луис Марио са много по-свързани, откогато и да било. Разговорът им е чут от Патрисио. Той влиза в кабинета и кани Росаура да се върне в неговия дом. Росаура извиква на Едуарда, че нещата няма да останат така, защото тя ще си отмъсти за смъртта на баща си. Двете жени излизат и Патрисио казва на Котката, че той може да й каже къде и с кого е дъщеря й. В началото, тя не му вярва, но Ривера й дава доказателства. Условието му е тя да се върне при него. Котката се съгласява. Влиза Силвано и Патрисио му съобщава, че съпругата му се връща при него. Силвано не може да повярва. Росаура сама потвърждава това, без да споменава за изнудването.

Карина разказва на Ева за болестта, от която страда. Тя добавя, че не се интересува нито от имението, нито от състоянието, което е получила като наследство. Ева не спира да се смее и Родриго я гони от къщата. Валерия е впечатлена от злобата на Ева - тя смята, че не е хубаво да се желае смъртта на някого.

Гилермо моли Химена да му се доверява повече, тъй като той ще й стане съпруг. Той й подарява перла, която тя не приема. Казва, че ще я приеме, когато се оженят. Не знае кога ще стане това и го моли за време, за да забрави.

Сто и петнадесета серия (няма описание на тази серия)