Дивата котка (Gata salvaje)

121-125 серия

Сто двадесет и първа серия

Рецидивът на Химена - тя отново започва да пие, за да приглуши мъката!

Химена е тъжна, защото се налага да се откаже от любовта на Иван, тъй като Адриана е бременна. Тя казва на Гилермо, че може да започне с подготовката на сватбата - намерението й е да се омъжи до две седмици. Той е на върха на щастието, а тя е много тъжна. Тя взема бутилка с алкохол и започва да пие. С оправданието, че ще изпие само едно питие, накрая тя е напълно пияна. В този момент се звъни на вратата - това е психологът, който се е занимавал с нея в центъра. Той отива да провери как е. Тя му отваря напълно пияна и едва се държи на краката си.

Иван разговаря с Адриана. Той й обещава да се погрижи за детето. Адриана, обаче, усеща, че той говори само за детето, но не и за нея. За това тя го пита дали не я обича поне малко. Той й обещава да опита.

Росаура не може да открие анонимната бележка, за да покаже на Патрисио, че не лъже. Но той не вярва на нищо. На Камелия й хрумва идеята да подлуди Дивата Котка и да я затвори, за да не може повече никога да бъде с когото и да е. Ривера е против, тъй като той иска да бъде с нея. Грисела й предлага помощта си.

Луис Марио пита Марибея дали някой е разбрал за анонимното обаждане. Тя отрича и той смята, че моделът нещо прикрива. Той целува нея, а казва името на Росаура. Марибея се сърди и го изгонва от стаята. Тя разбира, че Луис Марио никога няма да може да забрави Росаура.

Сто двадесет и втора серия

Драмата на Иван - той се жени за Адриана, но страда!

Адриана казва на Иван, че той трябва да се ожени за нея, тъй като нейните родители са много консервативни. Младежът решава да го направи - чувства се длъжен заради детето, което ще се роди.

Мария Хулия нарича Иван безотговорен. Тя настоява, че като мъж трябва да намери решение на проблема. Иван моли Бог за помощ.

Луисана открива Химена пияна. Малката Арисменди е натрупала много мъка и въпреки предложението на братовчедка й да види хубавите неща в живота и да си спомни такива неща, Химена й се развиква, че тя има само тъжни и болезнени спомени.

Росаура и Луис Марио се срещат в училището на Маирита, тъй като Котката е занесла на Анхеликита подаръка си. Той предлага да им вземе сладолед, но Росаура се оправдава, че трябва да ходи в агенцията на Силвано, за да се откаже от работата си. Тя научава, че Анхеликита и Леобардо не са брат и сестра. Детето, след като усеща, че е сгрешило, лъже, че малката има друг баща. Росаура му вярва. Детето е тъжно, защото усеща, че майка му не го обича. То я пита дали тя го обича. Росаура потвърждава.

Силвано посещава госпожа Фиделия и я пита дали може да отиде заедно с нея и Анхеликита при Росаура, защото тя е много тъжна от загубата на своята дъщеря.

Валерия посещава Родриго в студиото. Казва му, че е очарована от него като мъж и певец. Той не й отвръща и я моли да си върви. Валерия подчертава, че това не е последния път, когато се срещат.

Сто двадесет и трета серия

Росаура се отказва от всичко - и от работата си в агенцията, и от близостта на Силвано!

Росаура решава да напусне работата си и моли Силвано да не бъде постоянно около нея, за да не предизвика ревността на Патрисио. Той казва, че това не е типично за него. Той вече е убеден, че Ривера притиска Росаура и тя го моли да не се намесва в живота й.

Едуарда и Луис Марио се срещат, тъй като тя не иска Каридад да работи в къщата. Арисменди се ядосва и й напомня, че Марибея е платила дълга заради него, а не заради нея. И така, Едуарда е принудена да търпи присъствието на тази бивша готвачка, която сега е икономка.

Иван посещава Химена, за да поговори с нея - той много страда от случващото се. Тя му отговаря, че няма никаква надежда за тях двамата, тъй като тя след две седмици ще се омъжи за Гилермо. Той се прибира и Иван си тръгва. Химена е искрена с Гилермо и му признава, че не го обича. Но Гилермо е влюбен и за двамата. Той я уверява, че неговата любов ще стигне и за двамата.

Доня Крус пита Росаура защо се е върнала при Патрисио. Росаура само й казва, че следва интересите си. След това тя споделя, че си спомня, че е била в парка с детето на ръце и предполага, че ако се върне там, може да си спомни повече.

Сто двадесет и четвърта серия

Патрисио не мое да бъде измамен - Росаура се опитва да го манипулира, но той само й се присмива!

Патрисио прави все по-невъзможен живота на Росаура. Постоянно я шантажира - ако тя не прави това, което той каже, никога няма да открие дъщеря си. Котката се ядосва, когато той се опитва да я целуне насила. Тя му се развиква, че й е писнало от неговите шантажи. Казва му, че ако й каже къде е дъщеря й, тя ще му се отдаде. Патрисио се смее и й отговаря, че никога няма да се поддаде на нейните манипулации.

Марибея и Едуарда се срещат във фризьорския салон с Ева. Тя се развиква, че моделът е любовница на съпруга й, тъй като все още не са разведени. След това се развиква на Едуарда, която я заплашва и й отговаря, че ако тя направи това, и двете ще затънат. Разменят си шамари и накрая Ева пръска Марибея с лак за коса в очите. Ева й казва, че го е направила, за да ослепее наистина. Моделът се чувства унижена и настоява Луис Марио да се разведе с Ева. Той е заинтригуван и Марибея се изкарва жертва, казвайки му, че той не иска да се разведе с Ева, за да не се ожени за нея.

Родриго моли Карина да му стане официална годеница и да се омъжи за него, веднага след като се излекува. Карина смята, че не е справедлива и приема предложението на певеца.

Излиза, че Иван не е съвместим със сестра си. Сега е ред на Росаура да си направи изследване.

Химена иска да продължи с плановете и да се омъжи за Гилермо още след две седмици. Психологът й казва, че ще бъде много нещастна, ако тя се омъжи без любов. Но Карина смята, че фотографът ще я защити и няма да й позволи да се върне към чашката.

Росаура и баба й си разменят стаите. Луис Марио се ядосва, когато влиза в старата стая на Росаура и се среща с госпожата. В началото, не иска да помогне, но след това го завежда в стаята на Котката. Тя ги оставя насаме. Камелия вижда всичко, но когато отива в стаята на Росаура, Луис Марио вече си е тръгнал. Блондинката отива при Патрисио, за да му разкаже всичко.

Сто двадесет и пета серия

Злобата на Камелия - тя иска да подлуди Росаура!

С помощта на Гриселда, Камелия слага бебе в леглото на Росаура. Тя иска да я подлуди. В началото, Котката смята, че това е идея на Патрисио, а след като той отрича всичко, тя се развиква, че това е било дело на Камелия. Тя настоява, че Росаура е луда и че си въобразява деца, тъй като страда от гузна съвест. Бебето е взето назаем от Гриселда и Камелия допуска грешката да признае на Патрисио, че това е било нейна идея, за да вкарат Росаура в лудница. Патрисио я удря и й крещи, че не желае да вреди на съпругата му. Гриселда се притеснява, че Патрисио ще изгони Камелия от къщата по молба на Росаура, но блондинката й отговаря, че това е невъзможно. Напомня й, че Камелия е омъжена за Патрисио и за това никога няма да може да я изхвърли от живота си, още по-малко - от къщата.

Силвано пие без да спира. Той споделя с Луисана, че не може да понесе болката, че вече не може да е близко до Росаура. Моделът му казва, че той никога няма да бъде с Росаура, тъй като тя не може да обича друг, освен Луис Марио. Въпреки това, Силвано се заклева да спечели Котката.

Гилермо пристига в дома на Иван, за да го помоли повече да не се приближава до Химена, защото тя и без друго не може да го забрави. Иван намеква, че не смята да прави това и те са на път да се сбият. Карина се появява и припада - много е слаба. Гилермо се извинява за скандала и си тръгва.