Дивата котка (Gata salvaje)

136-140 серия

Сто тридесет и шеста серия

Каридад разкрива Марибея - научава, че тя не е сляпа!

Каридад заварва Марибея да чете списание. Тя е готова да разкаже цялата истина на Луис Марио, но моделът успява да я убеди, дори пада на колене, за да я спре. Каридад й дава една седмица, за да разкрие истината пред Арисменди, или тя сама ще го направи.

Росаура разказва на Силвано защо не може да напусне Патрисио. Той е убеден, че мъжът я лъже. След това Котката пита Ривера дали е така. Патрисио й отговаря, че в един момент ще й каже къде се намира дъщеря й, но все още не може да го направи, защото не иска тя да го напусне.

Валерия среща Родриго в бара и когато го прегръща, оставя отпечатък от начервените си устни върху ризата си. Карина забелязва това и го моли да й каже дали има друга жена. Той я моли да не си прави погрешни заключения, но тя е убедена, че той си има друга.

Минерва решава да се откаже от работата си на бавачка, тъй като не иска да кара Габриел да страда от присъствието й.

Сто тридесет и седма серия

Заплахата на Едуарда - Каридад не се поддава на играта й!

Едуарда я предупреждава, че ще се погрижи за нея, тъй като не знае на какво е способна. Но Каридад й отговаря, че тя я познава, но не се бои от нея. Тя настоява Марибея да разкрие истината до една седмица, а ако не го направи, тя ще разкаже всичко на Луис Марио.

Марибея е готова да помоли Каридад да й даде повече време.

Росаура споделя, че си е спомнила лицето на жената, която й е помогнала да роди. Луис Марио настоява да отидат веднага до полицията, за да направят фото-робот на жената. Те излизат и Котката оставя своя мобилен телефон на Химена. Обажда се Камелия и малката отговаря къде са. Камелия е бясна.

Луисана чувства привличане към Силвано и го моли да я придружи до Пуерто Рико, където трябва да присъства на един парад. Той не приема, обяснявайки че има прекалено много задължения в Маями. В действителност, той не може да приеме мисълта да е далеч от Росаура.

Сто тридесет и осма серия

Портретът на Соня - полицията тръгва по петите й!

Росаура дава подробно описание на жената, която й е помогнала да роди. Експертът сглобява образ на жена, която много прилича на Соня. С това в ръка, полицаите започват да издирват жената, за да я разпитат за изгубената дъщеря на Росаура.

Камелия е нервна, а Патрисио я успокоява. Той планира да изведе Соня от страната, преди полицията да я открие. След това, блондинката се успокоява.

Луис Марио е щастлив от напредъка в разследването. Той кани Росаура да пояздят и тя не може да му откаже. Но когато пристигат в имението, тя се разкайва и казва на Луис Марио, че трябва да се прибере в дома. Той я моли за целувка и тя му дава. Едуарда ги вижда и извиква на Луис Марио, че Марибея си е ударила главата. Арисменди тръгва, а двете жени остават сами. Двете започват да си викат. Росаура я предупреждава, че отмъщението й не е приключило, защото иска да я накара да плати за смъртта на баща й.

В началото, Марибея не разбира за какво падане говори Луис Марио, но след това се усеща. Освен това, тя симулира, че си връща зрението, но след това казва, че отново е изпаднала в тъмнина. Арисменди настоява да я заведе при специалист, но тя се противопоставя.

Сто тридесет и девета серия

Бракът на Иван - мъка и караници!

Иван не иска да се жени за Адриана, но Росаура го подтиква да изпълни думата си. Иманол иска да попречи на сватбата, но е спрян от Родриго, който му казва, че Адриана е щастлива и че никога не би погледнала човека, който я е изнасилил. Накрая, Иван и Адриана се оженват. На сватбата присъстват Силвано и Луис Марио. Срещата им е много напрегната. Арисменди казва на Росаура, че много скоро ще бъде свободен, а Силвано му отговаря, че той трябва да се ожени за Марибея. Двамата се сбиват. Мария Хулия ги разделя и ги моли да си вървят.

Бруно започва да ревнува, когато вижда Луисана да пристига. Той усеща, че се е влюбил в нея, но смее да си го признае.

Сто и четиридесета серия

Росаура - близко до дъщеря си!

Росаура е изпълнена с надежда и вярва, че много скоро ще открие дъщеря си. В полицията са създали портрет по описание на жената, която й е помогнала при раждането. След това, мъж, който работи за Патрисио, решава да я издаде. И така, маската на Соня е свалена пред Патрисио, Камелия и Гриселда. Най-накрая, Росаура може да научи местонахождението на своята дъщеря.

Иван се прибира в дома напълно пиян. Адриана му прощава всичко, защото го обича, но тя не знае, че младежът все още е много влюбен в Химена.

Химена отново изпада в депресия и отново започва да пие.

Каридад завява на Марибея, че няма да й даде повече време - само една седмица, за да разкаже цялата истина на Луис Марио. Ако тя не направи това, тя сама ще му разкаже, че бившата манекенка никога не е била сляпа.