Дивата котка (Gata salvaje)

185-190 серия

Сто осемдесет и пета серия

Предложението на Ева - моли Росаура да се срещнат при блатото!

Росаура и Луис Марио са много разтревожени. Ева се обажда на Росаура и се уговаря с нея да се срещнат при блатото, но настоява Котката да бъде сама. На това място ще й даде дъщерята. Предупреждава я, че ако някой тръгне след нея, дъщеря й ще си изпати. Луис Марио не иска да я пуска сама и да се излага на риск. Луис Марио решава да я следва от разстояние. Силвия се опитва да я убеди да отиде с нея, защото смята, че може да й помогне. Клаудия, без никой да разбере, се обажда в полицията, за да съобщи за срещата. Тя съобщава и на Силвано, който следва Луис Марио. След него тръгва Жаклин, която иска да хване Ева, за да й отмъсти за сестра си. Всички тръгват.

Адриана научава, че е изгубила детето си и е много разстроена. Всъщност, това е било просто нейна фантазия. Иван смята да й поиска развод, веднага след като преодолее депресията от загубата. Той иска да бъде щастлив с Химена.

Сто осемдесет и шеста серия

Срещата - детето е спасено, но Ева задържа Росаура!

Росаура пристига при блатото в компанията на Силвия. Ева я принуждава да се качи в лодката и й казва, че ще убие и нея, и детето й. Росаура се опитва да я разоръжи и Силвия се възползва от ситуацията, за да вземе детето от лодката. Гранадос се ядосва, когато вижда Силвано, Луис Марио и Жаклин. Луис Марио предлага на Ева да пусне Росаура и да вземе него в замяна. Но тя е против. Когато пристига полицията, Ева още повече се ядосва и нарежда на мъжа да подкара лодката. Тя заминава с Росаура. И преследването започва.

Адриана решава да напусне болницата без разрешението на лекаря. Тя отива в дома си и си опакова вещите. Иван пристига и двамата за първи път сядат да поговорят. Той й признава, че се е опитал да я обикне, но напразно - сърцето му принадлежи на Химена. Тя е много разстроена и му казва, че заминава за Лос Анжелис с родителите си. Тя му казва, че не бива тримата да страдат, за това тя смята да се отдалечи, за да може той да бъде щастлив с Химена.

Естрея влиза в стаята на Патрисио, който не може да прикрие радостта си, че я вижда. Тя му пояснява, че не е там заради него, а заради баба си, Мерседес.

Сто осемдесет и седма серия

Краят на Ева - пада в блатото и е изядена от крокодилите!

Преследването на Ева е в разгара си. Когато тя не забелязва друг изход, готова е да убие Росаура. Луис Марио я спира, но Ева е решена да осъществи плана си.

Силвия отвежда малката в имението на Оливарес.

Ева се кани да стреля по Росаура. Но преди това да стане, полицията ранява Ева. След като е уцелена, Ева пада в блатото и е изядена от крокодилите. Спектакълът е ужасен.

Росаура и Луис Марио се прегръщат и побягват към дома, за да целунат дъщеря си. Котката не разбира, че Силвано е там, което много го натъжава. Жаклин продължава с плана си и коментира, че много харесва Луис Марио и ще бъде с него.

Адриана решава да се сбогува с Иманол в рехабилитационния център. Той й казва, че винаги ще я обича и че след година ще я потърси, за да види дали раната й е зараснала. Адриана се сбогува и си тръгва.

На летището, Адриана моли Иван да бъде щастлив и да се бори за любовта, която изпитва към Химена. Те се уговарят да се видят при подписване на документите за развода. Тя се надява болката й да утихне.

Сто осемдесет и осма серия

Заедно завинаги - най-накрая са свободни, за да се насладят на огромната си любов!

Иван се среща с майка си и й разказва, че Адриана е заминала и че му е оставила свободен пътя към Химена. Мария Хулия го съветва да отиде веднага при нея и да се бори за любовта си. Иван изпълнява съвета й. Радостта на Химена е огромна, когато научава, че най-накрая могат да бъдат заедно, да се оженят и да имат много деца.

Луис Марио не иска повече да продължава с плана на Жаклин, тъй като усеща, че той не помага с нищо. Той решава да попътува две години. Оставя имението в ръцете на Иван.

Жаклин разказва за решението на Луис Марио на Росаура, за да я накара да направи нещо. Росаура разговаря със Силвано, който е много разстроен, защото си мисли, че тя иска да скъса с него окончателно. Росаура го уверява, че все още иска да се ожени за него.

Силвия се връща. Клаудия й разказва, че баща й е умрял по вина на Едуарда и Ева е умряла след като е била притисната от полицията. Девойката решава да се върне във Венецуела, за да бъде със съпруга си.

Между детектива и Клаудия се заражда приятелство.

Росаура научава от списание за годежа на Камелия. Тя смята да се обади на бъдещия й съпруг и да му разкаже каква е в действителност Камелия Валенте. Надява се по този начин да предотврати сватбата.

Сто осемдесет и девета серия

Патрисио изпада във вегетативно състояние - той моли Бог за помощ!

Патрисио се разкайва за всичкото зло, което е причинил през живота си. След като го изписват от болницата, той отива в църквата, за да помоли Бог за прошка. Обещава да не вреди на никого повече, в замяна на прошката на дъщеря си. Когато Ривера решава да си тръгне и да отиде в дома на семейство Арисменди, където смята да живее с брат си и майка си, припада. В болницата става ясно, че Патрисио е преживял мозъчен удар и ще остане във вегетативно състояние. Мерседес страда и плаче за сина си.

Росаура успява да се срещне с Андрес, приятелят на Камелия, и разказва цялата истина за годеницата му. Мъжът не може да повярва в това и решава да се изправи пред блондинката.

Мария Хулия решава да се бори за любовта на дъщеря си Маирита. Тя иска отново да живеят заедно. Девойката не иска да прав това, но след като чува майка си, малката казва, че много я обича.

Сто и деветдесета серия

Росаура спира Луис Марио - двамата дават воля на любовта си!

Луис Марио е решил да замине, след като разбира, че не може да направи нищо за брат си. Близките му се опитват да го спрат, но решението е взето: той ще замине за две години, а имението ще остане под ръководството на Иван.

Гилермо настоява Силвано да осъзнае, че трябва да развали годежа си с Росаура, тъй като не се бичат. Силвано казва на Росаура, че не могат да се оженят, защото тя обича Луис Марио, а той - Жаклин. Той моли да поговори с Арисменди и да го спре, защото той смята да замине.

Луис Марио отива да се сбогува с работниците и пристига камиона, който той е продал на Росаура. Тя слиза от него, облечена по начина, по който се е обличала, докато е била бедна. Тя му казва, че е дошла такава, каквато той я е познал и се е влюбил в нея и че никога няма да престане да бъде Дивата Котка. Моли го да не заминава и Луис Марио се съгласява.

Силвано отива при Жаклин и я моли за втори шанс. Той й разказва, че е сложил край на годежа си с Росаура и е разбрал, че обича нея. Жаклин не може да повярва и се разплаква от щастие.

Андрес, който е разбрал каква е Камелия, настоява тя да падне на колене, за да не я издаде на полицията. Блондинката се чувства унижена, но изпълнява нареждането му. Андрес й нарежда да не се появява повече в живота му. След това блондинката решава да се гримира и да тръгне на лов за друг милионер.

Жаклин отива при Силвано и му казва, че го обича така, както никога преди това не е обичала никого.