Узурпаторката (La usurpadora)

11 серия

Като чува в слушалката гласа на Лусиано, Паулина се паникьосва, но бързо влиза в положение. Казва, че не знае коя е Паулина. Представя се като Паола Брачо. Настоява повече да не я безпокои и затваря телефона.

В това време, Хема отива при Карлос Даниел във фабриката и като поздрав го прегръща и целува. Карлос Даниел се отдалечава от нея и ѝ казва, че това е неприлично, но тя отново се приближава към него - и тогава влиза Родриго... Хема без никакво притеснение казва, че е дошла да покани Карлос Даниел на обяд. Карлос Даниел ѝ отговаря, че мисли да обядва в къщи.

По време на обяда, Естефания споделя с Карлос Даниел, че Паола е шляпнала Карлитос. Карлитос отговаря, че си го е заслужил и вече ще ходи в друго училище. Паулина казва на Карлос Даниел, че ще поговорят по-късно за това. Решила е да заведе Карлитос на лекар. Естефания изказва мнението, че Карлитос сигурно ще ходи в по-скъпо училище, а на него лекар не му е нужен - това е само каприз на Паола. Уили я скастря, че няма тя да плаща за училището.

На следващия ден, Паулина завежда Карлитос на лекар. Лекарят казва, че детето е много нервно, но не е нещо сериозно.

По-късно, Паулина отива във фабриката, където заварва работниците в стачка. Като отпраща колата с Карлитос в къщи, Паулина решава, независимо от негодуванието на Родриго, да поговори с работниците. Тя успява дори да ги поуспокои. Някои от тях решават да се върнат на работа, в това число и Леандро, но други казват, че той се е продал и е станал предател.

Като разбират, че във фабриката стачкуват, Пиедад и Естефания отиват там.

Паола все още не е излязла от комата, но вече е ясно, че ще живее...

Лусиано моли Хема да го представи в дома на Брачо. Хема се съгласява и звъни там. Лолита вдига телефона и казва, че няма никой. Хема моли да предаде, че те с Лусиано ще отидат на гости.

Родриго се опитва да изгони Паулина от фабриката, като я заплашва, че ако тя не си тръгне до 5 минути, той ще си тръгне. Петте минути изтичат, но Паулина не си тръгва. Съветва Родриго, че ще е по-добре той да си тръгне и той излита навън. Скоро пристигат Пиедад и Естефания. Паулина споделя с тях, че е решила всеки ден да идва във фабриката и да намери пари от някъде. Всички трябва да се включат - дори Естефания и Уили.

Като се прибира в дома, Паулина разбира, че Хема се кани да представи Лусиано, от което не ѝ става никак приятно...

Лусиано решава да не губи време и написва писмо на Паулина. Отива сам да ѝ го предаде в къщата на Брачо. Но точно в този момент се прибира Карлос Даниел и го заварва на вратата. Пита го кого търси...