Узурпаторката (La usurpadora)

91 серия

Паола показва масата на Паулина и Едмундо и казва, че нейната сестричка не си е губила времето и вече си е намерила годеник. Карлос Даниел се приближава до тяхната маса и с усилие се опитва да прикрие ревността си. Хема също решава да отиде до масата на Паулина, за да злорадства. Паола остава на своята маса и по тази причина Карлитос не я вижда в лице, а само в гръб. Хема остава на масата на Паулина, а Карлос Даниел се връща при Паола и когато те се готвят да си тръгват, Карлитос пита коя е жената с баща му. Хема отваря уста, за да му каже истината, но Паулина я изпреварва и казва, че това е приятелка на Хема и Карлос Даниел.

Когато се прибират у дома, Паола наговаря много обиди по адрес на Паулина, защото иска съпругът ѝ да намрази Паулина, но Карлос Даниел не слуша въобще думите ѝ и не реагира на нейните нападки... Той се качва в стаята си, а Паола казва на Хема, че „ангелчето“ е паднало в очите на Карлос Даниел. Тя си мисли, че неговото спокойствие е само привидно.

Карлос Даниел наистина умира от ревност. Той се ядосва, защото окончателно се е уверил, че човекът, който най-вероятно ще се ожени за Паулина, е Едмундо Серано. Карлос Даниел споделя с баба Пиедад, че Паулина има отдавна роман с адвоката, но просто не се решава да му каже истината, а това означава, че тя го лъже. Баба Пиедад смята, че ако наистина има нещо  между Паулина и Едмундо, те не биха взели Карлитос със себе си. Но Карлос Даниел е заслепен от ревност и не се вслушва в доводите на баба си.

Междувременно, Паулина се е прибрала в дома си и се притеснява за реакцията на Карлос Даниел, как той ще приеме това, че тя е била с адвоката. Какво ли ще каже?

На сутринта, Хема се появява в дома на Едмундо и му разказва за разговора с Карлос Даниел – как се е решил да се освободи и от Паола, и от Паулина, да започне нов живот без тях двете и се е решил да изпрати Карлитос в интернат. Хема съветва адвоката да не се предава и да бъде по-настоятелен с Паулина.

Паола решава да се забавлява и да подразни баба Пиедад. Тя ехидно ѝ разказва, че Паулина е била в ресторанта предната вечер с любовника, те не са се посвенили и са взели Карлитос с тях. Отбелязва, че тя не е била толкова цинична, че да взема със себе си Карлитос или Лисет, когато е излизала с любовниците си. Баба Пиедад не реагира по очаквания от Паола начин – тя вече е запозната със случилото се. След разговора с Паола, баба Пиедад се обажда на Паулина в хотела. Паулина ѝ съобщава, че е размислила и е взела решение скоро да се омъжи. Бабата се ядосва и ѝ заявява, че никога няма да позволи Паулина да направи такава глупост и добавя, че Карлос Даниел ще се ожени само за Паулина.

Карлос Даниел отново е изпълнен със съмнения относно Паулина, а Родриго безуспешно се опитва да го успокои. Карлос Даниел заявява, че Паулина е същата като сестра си. В този момент в офиса влиза Паулина. Двамата започват да се карат, но накрая стигат до съгласието, че всеки има право да се среща и с други хора. Паулина разказва, че е излязла с адвоката и Карлитос, но това е било, защото те са организирали прощална вечер за Карлитос. Карлос Даниел на свой ред разказва как се е озовал заедно с Хема и Паола в същия ресторант. Карлос Даниел излиза, за да провери как върви инвентаризацията, а Паулина и Родриго се безпокоят как най-накрая Хема е успяла да завърти главата на Карлос Даниел.

Преди да замине за фабриката, Уили казва на Естефания, че ако Карлос Даниел посмее да се изпречи на пътя му, ще съжалява. Уили излиза и скоро след това пристига Патрисия. Естефания започва да се съмнява, че Уили може да убие Карлос Даниел. Тя започва да търси пистолета и като не го намира, решава, че Уили го е взел със себе си. Естефания изпада в ужас.

Уили пристига във фабриката и вожда Карлос Даниел да оглежда продукцията. Уили го предупреждава, че няма да му позволи да ги окраде – него и Естефания. Карлос Даниел, който преди е предупредил Уили да не се появява пред очите му, го удря както заслужава. Уили пада на земята. Карлос Даниел презрително се обръща, а Уили успява да извади пистолета и да се прицели в него. Една от работничките го вижда и се опитва да предупреди Карлос Даниел, но вече е късно – Уили е успял да простреля Карлос Даниел в корема и той пада на земята...