Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

13 серия

Исабела заплашва да се самоубие, ако Естебан я изостави!

Благодарение на адвоката си Ванеса (която сега е негов ментор), Мануел (един ученик от колежа) посещава тайно баща си, който се крие от полицията.

С извинението, че иска да бъде негова съдружница в компания за оформяне на градини, Вероника завежда Габриел (градинарят) в един бар. Там започват да танцуват и да се целуват страстно. Вероника иска да изживее живота си с емоция, страст и любов, тъй като не е щастлива със съпруга си, когото презира и сина ѝ, който я мрази.

Роберто (съпруга на Вероника) се чувства самотен, той кани Марта (прислужница, която съвсем случайно е и сестра на Габриел) да вечеря с него.

Лусия не иска да се намесва в брака на Гилермо, тя му казва, че ще е по-добре да стоят на разстояние.

По-късно, Моника се опитва да съблазни съпруга си Гилермо с намерението да преспи с него, но той я отблъсква, защото си спомня множеството мъже, с които му е изневерявала.

През нощта, Алехандра облича приятелката си Анаис доста провокативно, за да се хареса на Сантяго, който не иска дори да присъства на срещата с Анаис. За да избегне срещата, Сантяго отива в къщата на Диего, но майката на Диего прекъсва вечерта им. Тя се прибира изненадващо, защото съпругът ѝ (бащата на Диего) я е изоставил в Париж, когато е срещнал стара своя любовница.

Като се прибира в дома си, Естебан среща отвън Исабела, която го чака. Тя го моли да не я изоставя, дори му заявява, че е готова да си отнеме живота с пистолет. За да ѝ попречи да се самоубие, Естебан обещава на Исабела да не я изоставя.