Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

27 серия

Мануел е изгонен от колежа, защото е син на наркотрафикант!

След като майка му е прекарала една страстна нощ заедно с Едуардо, Естебан разбира какво е направила майка му, но не се изненадва, защото е свикнал да вижда как майка му изневерява на баща му постоянно.

Матиас се обзалага с Мигел за колата му, тъй като Мигел е убеден, че ще успее да преспи с преподавателката им Доротея.

В църквата, пасторът осъзнава, че Рафаел (бащата на Давид, който страда от артрит) е алкохолик и е напуснал дома си, без дори да се сбогува със семейството си.

През първия си работен ден в кухнята на колежа, Берта споделя с настоящата си колежка Лусия, че е много притеснена за съпруга си, Рафаел, който е болен и е избягал от дома си, защото, според неговите думи, се чувства в тежест за всички.

От своя страна, Естебан отива в кабинета на директорка Мистър Донели, за да отправи упреци, че са позволили в колежа да учи Мануел, който е син на най-търсения наркотрафикант – Хорхе Сервантес. След това посещение, Мистър Донели изгонва от колежа Мануел. В резултат на това, младежът се ядосва и заявява на съучениците си, че родителите им са мафиоти, също като баща му. Те усещат каква несправедливост е допусната спрямо Мануел и много от тях протестират, за да го върнат в колежа.

В една сауна, Естебан среща Исабела, на която споменава, че е видял как баща ѝ Едуардо е напуснал рано сутринта неговия дом, след като е прекарал цялата нощ с майка му Моника.