Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

28 серия

Алехандра започва да работи като сервитьорка!

Търсейки баща си, Давид, в компанията на Алехандра, отива до болницата, за да разпознае един труп, но за щастие, това не е баща му.

В това време, Дон Рафаел (бащата на Давид) посещава един мъж – Дон Команче, който въпреки че не иска да го наема като работник, все пак му дава работа. Той трябва да се преоблече като просяк, за да си набави пари.

Заради направените дългове, Роберто е отвлечен от един мъж. Тъй като не му е върнал парите, той го пребива, предупреждавайки го, че има само една седмица, за да му плати, или в противен случай, може да убие сина му Сантяго.

Бясна заради изгонването на Мануел от колежа, Ванеса се изправя пред Мистър Донели. Въпреки че той е против, той предлага един вариант – да говори с родителите на учениците, за да го върнат.

По-късно, Роберто иска от Ванеса помощ, за да си върне дълговете. В замяна на нейната помощ, той обещава да помогне за връщането на Мануел в колежа. Той подстрекава учениците да викат пред колежа, за да върнат Мануел, докато не се уморят. Повечето ученици са там, за да пропуснат някой и друг час, докато само Хуан и Анаис наистина се интересуват какво ще стане с Мануел.

Естебан се опитва да убеди Алехандра да не работи като сервитьорка в бара. Алехандра му се ядосва и му казва, че нито той, нито някой друг, ще ръководи живота ѝ и ще прави каквото реши с живота си.

Вероника отива на среща с градинаря Габриел. Тогава Сантяго открива, че майка му си има любовник.

Исабела научава къде работи Алехандра и отива там с годеника си Естебан и с приятелите си Лаура и Матиас. Тя иска да се подиграят на сервитьорката.