Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

33 серия

Лусия се притеснява за дъщеря си, когато вижда къде работи тя!

Лусия се ядосва, когато научава, че дъщеря ѝ работи като сервитьорка, облечена като котка, докато поднася питиетата на клиентите. Въпреки неодобрението си, Лусия оставя дъщеря си да работи там, когато Пипе (шефа на Алехандра) ѝ обяснява, че ако някой от клиентите му иска да се възползва от някоя от сервитьорките му, той ще извика някой от охраната, за да се погрижи за него.

Там, Лусия се среща с Естебан. Пита го какви са намеренията му към дъщеря ѝ. Той се опитва да я убеди, че намеренията му са добри.

Пипе споделя с приятелката си Анаис, че много му харесва майката на Алехандра (Лусия).

В това време, Моника предупреждава сина си Естебан, че ако продължи историйката си с Алехандра, тя е способна да го изпрати във военно училище.

Тъй като е в затруднено финансово положение, Роберто е принуден да се премести в дома на Марта, без да знае, че така ще се окаже в дома на Габриел – любовникът на съпругата му Вероника, която е изгонила съпруга си от дома им.

По-късно, Вероника се среща в един много луксозен ресторант с любовника си Габриел, на когото казва, че е наясно, че е с нея от удобство и защото се чувства привлечен от нея.

Моника настоява съпругът ѝ Едуардо да изгони от къщата си Гилермо. И Едуардо прави това, за което Моника го е помолила и изгонва приятеля си от къщата, но в замяна му предлага къщичка извън града, където може да живее, без Моника да разбере.

След като Сесар и Амелия са правили секс, Хуан взема видео записа, който им е направил, докато са правили любов...