Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

34 серия

Диего и Лаура заявяват открито, че са хомосексуалисти!

Лусия разказва на дъщеря си Алехандра, че е била годеница на Гилермо като млада. Споменава възможността да се премести да живее при него. Алехандра ѝ отговаря, че двете сами трябва да подредят живота си, със собствени усилия, без помощ от никого.

Като вижда колко решителен е сина ѝ, Аура съветва Диего да не крие повече своите сексуални предпочитания.

Когато Диего отива в колежа, Естебан, Матиас и други от учениците, се подиграват на Диего, че е хомосексуалист. Диего заявява пред всички, че той е нормален човек, като в същото време не отрича, че му харесват мъже. В отговор на техните нападки, той им казва, че те са перверзни, защото изнасилват съученичките си и им правят голи снимки, които качват в Интернет след това. Освен това, Лаура (приятелка на Исабела и Хулиана) се възползва от момента, за да заяви пред всички, че тя е лесбийка.

Без да обръща внимание, че баща му е известен политик, Хуан предава видео записа, на който Амелия и Сесар правят любов, на приятелите си Естебан, Мигел, Матиас и Мануел.

От друга страна, Вероника разказва на прислужницата си, Марта, че се е влюбила в брат ѝ Габриел и че могат да се преместят да живеят заедно в голямата къща. За Марта, тази идея е една лудост на шефката ѝ.

В същото време, Алехандра и Естебан се целуват в колежа, където ги вижда Давид и силно ревнува.