Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

36 серия

Вероника иска да се подложи на естетична операция!

Алехандра отива на летището, за да изненада Естебан с Исабела. Алехандра се ядосва на Естебан, удря му шамар за това, че я мами с Исабела.

Благодарение на това, че имат обща приятелка – Лолита (сестрата на Давид), Артуро се съюзява с Матиас, за да внася дрога в колежа.

Хуан казва на Амелия, че Сесар е бил с Ванеса. Амелия ревнува и иска да му отмъсти, вярвайки че ѝ е изневерил, въпреки че в действителност той е заминал с Ванеса и Роберто, за да се срещне с наркотрафиканта Хорхе Сервантес и да му помогне да се измъкне на полицията.

Хирургът Хименес отказва да я оперира, защото няма нужда от това една толкова красива жена. Вероника е решена, въпреки това, да се оперира, за да изглежда по-млада и да се хареса на любовника си, Габриел.

Като се прибира в апартамента, в който живее с дъщеря, Лусия открива, че обрали новия ѝ дом, отнасяйки малкото пари, които тя е имала. В резултат на това, Лусия (в компанията на дъщеря си Алехандра) се вижда принудена да приеме предложението на Гилермо да се премести да живее с него в къщата, която Едуардо му е преотстъпил.