Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

39 серия

Давид се сблъсква с Матиас, защото той е искал да се възползва от сестра му!

Изморен от постоянните кризи на ревност на Карина, Едуардо изгонва от дома си любовницата си. Освен това, той се изправя срещу нея и удря шамар на Карина, която малко след това заплашва да се самоубие. Едуардо се извинява и се опитва да я вразуми, за да не се самоубие. Дори обещава да се ожени за нея.

С помощта на Матиас, Мигел напива и дрогира преподавателката Доротея без тя да разбере. А Лаура, въпреки че си има приятелка, се заглежда по Доротея, усещайки се привлечена от нея. Тя, обаче, вярва, че никога няма да успее да бъде с учителката, защото е убедена, че Доротея харесва мъже.

Малко по-късно, Лаура и гаджето ѝ помагат на Доротея, която се усеща замаяна, без да подозира, че са я дрогирали, за да може Мигел да я изнасили.

Освен това, Матиас също прибягва до дрога, която слага в питието на Лола (сестрата на Давид), с намерението да я изнасили след като заспи и да я снима, за да качи снимки в Интернет. За щастие, Давид пристига на време, за да спаси сестра си като при това се нахвърля с удари върху Матиас.

Вероника все пак успява да се подложи на операция, но се появяват усложнения и Вероника се обажда на любовника си Габриел, за да я прибере.