Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

45 серия

Естебан казва публично на Алехандра, че я обича!

Исабела иска да подиграва на Алехандра за това, че работи като сервитьорка, но нещата не развиват според нейните очаквания. Оказва се накрая, че Алехандра се надсмива над Исабела като отбелязва, че има целулит, което показва, че е по-възрастна и отдавна би трябвало да е завършила колежа, въпреки че тя настоява, че е по-млада.

Лусия отива в клиниката, за да се погрижи за сестра си. Вероника признава на Лусия, че е искала да се оперира, за да изглежда по-млада и защото е влюбена в по-млад от нея мъж. Също така ѝ признава, че се е омъжила за съпруга си Роберто от изгода и всъщност никога не го е обичала.

В това време, Габриел отива в бара, в който работи Алехандра, за да се срещне с Исабела, която търси сексуални преживявания с градинаря. В бара, тя се наслаждава на танците с Габриел.

В бара, Естебан взема микрофона и казва на Алехандра, че е я обича. Моли я за прошка. Исабела, която става свидетел на това, побеснява.

От друга страна, Ванеса е много притеснена за местонахождението на Мануел, когото не успява да открие. Като не знае къде е сина му, Хорхе Сервантес се разгневява и иска да очисти мъжете, които са се опитали да убият сина му.