Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

53 серия

Сантяго признава на Алехандра, че е хомосексуалист!

Исабела забелязва, че Карина флиртува с Габриел и побеснява.

Естебан моли родителите си (Моника и Гилермо) да си дадат още един шанс, за да да бъдат щастливо семейство. Те приемат, но Гилермо е принуден да се откаже от възможността да бъде щастлив с жената, която обича от младежките си години (Лусия). Лусия много добре разбира положението и двамата се опитват да поддържат дистанция помежду си.

Като се прибира в дома си, Лусия се разплаква безутешно, защото отново е изгубила Гилермо.

Гилермо се прибира в дома си и преспива с Моника, тъй като тя го е помолила за това. Освен това, тя иска още едно дете, но Гилермо вярва, че моментът не е подходящ за това, защото тъкмо са се сдобрили.

От друга страна, Сантяго решава да сподели с Алехандра, че на него му харесват мъже и че е влюбен в Диего. Той споделя още, че не намира сили, за да обяви на всеослушание, че е хомосексуалист.

По-късно, Сантяго отива да говори с Диего и да му признае чувствата, които изпитва към него. Двамата се целуват по устните.

Сантяго яхва мотора си, но претърпява катастрофа. Приемат го по спешност в болницата.

Естебан посещава Алехандра, за да ѝ каже, че я обича. Въпреки че и тя изпитва любов към него, Алехандра го отблъсква, защото вярва, че няма да бъдат щастливи заедно.

След като не вижда никаква надежда да бъде заедно с Алехандра, Давид флиртува с Росио (сестрата на Габриел).