Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

59 серия

Сантяго разкрива пред родителите си, че е хомосексуалист!

Още веднъж, Исабела завежда в дома си Габриел, където двамата правят любов. Те са заварени в това положение от Карина, която ги изненадва.

В болницата, Сантяго решава да не крие повече и да разкаже на майка си Вероника, че е гей. След като споделя с майка си, Сантяго признава своята сексуална ориентация и на баща си Роберто.

По-късно, Роберто разговаря с Вероника и ѝ казва, че трябва да приемат хомосексуалността на сина си, защото той е страдал много, докато е криел истинските си чувства и трябва да го подкрепят, за да бъде истински щастлив. Вероника, обаче, не приема нещата по същия начин.

От друга страна, Доротея е решена да сътрудничи на пресата, за да разкрие лудориите, които правят децата на богатите в колежа, в който работи.

В това време, Моника продължава да упорства и не приема връзката между Естебан и Алехандра. Той я моли да ѝ даде един шанс.

Моника сменя тактиката. Сега тя казва на Лусия да не се приближава до нея, докато Алехандра не се раздели с Естебан.

По този повод, Лусия моли дъщеря си Алехандра да не се среща повече с Естебан. Но Алехандра е толкова влюбена в него и иска да се бори за любовта си.

Давид се ядосва на баща си Рафаел за това, че харчи прекалено много пари. Той му иска обяснение къде отиват парите, които той печели от таксито и майка му като готвачка в колежа.