Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

63 серия

Давид прави любов с Хулиана!

Първоначално, Лола не иска да се съблича, но Матиас ѝ казва, че трябва да го направи, за да стане топ-модел. Накрая тя приема да се съблече, за да я снима. След това, Матиас казва на Лола, че я обича и двамата преспиват за първи път.

Без да подозира какво се случва със сестра му Лола, Давид отива на купон с приятеля си Габриел. Там се среща с Хулиана и Исабела. След като танцуват отново в бара на Исабела, Хулиана и Давид отиват в скромния ѝ апартамент, където се отдават на страстта. За Давид това е грешка, защото в действителност обича Алехандра, а Хулиана признава, че се е влюбила в него.

След като се сдобряват, Исабела и Габриел отново преживяват страстни моменти в апартамента, за който Вероника плаща, за да задържи Габриел като свой любовник.

За да забрави болките си, Вероника се напива и отива в болницата, където настоява да я оперират, за да премахнат белезите от лицето ѝ.

На погребението на Хорхе Сервантес, Росио е единствената, която придружава любимия си Мануел и Ванеса.

Карина не понася да гледа как Едуардо флиртува с Аура. Като наказание, тя изгонва от стаята си Едуардо, въпреки че е в неговия дом.

Исабела иска да защити баща си и се изправя срещу Карина. Двете започват да се карат много ожесточено...