Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

65 серия

Исабела съобщава на Естебан, че чака дете от него!

Амелия се е настанила в дома на любимия си Сесар. Тя случайно открива където Сесар крие видео-записите на всички сексуални преживявания, които е имал с различни жени в своята спалня. Амелия се ядосва на Сесар, но накрая двамата се сдобряват като правят страстно секс.

Във вилата на плажа, Естебан подготвя романтична вечеря за любимата си Алехандра, но Исабела прекъсва вечерята, когато телефонира на Естебан, за да му съобщи, че чака дете от него. От страх да не изгуби Алехандра, Естебан скрива от нея новината за бременността на Исабела.

Веднага след това, Исабела съобщава на Моника, че ще става баба.

В това време, Алехандра се отпуска с желанието да прави любов с Естебан за първи път, но изведнъж се стяга и го отблъсква, защото си е спомнила, че е била изнасилена.

Рафаел иска да се сдобри със съпругата си. Той кани Берта в един бар, където двамата танцуват много влюбено. Рафаел се сбива се един мъж, който иска да танцува с нея и проваля прекрасната вечер. Поради големи щети, които нанасят на локала, изискват от тях да платят хиляда долара, пари, с които те не разполагат.

Междувременно, Хулиана посещава Давид в дома му. Те без малко да правят любов, но са прекъснати от телефонно обаждане, с което майка му му съобщава какво е станало в бара.