Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

68 серия

Габриел заплашва Исабела, че ще разкрие, че той е баща на детето ѝ!

Естебан е много притеснен, защото не иска да изгуби любимата си Алехандра по вина на Исабела, която е бременна. Въпреки че Исабела настоява, че детето, което очаква, е от него, той има някои подозрения, че това дете може да е от Габриел, с когото Исабела е била няколко пъти.

Тъй като Естебан е твърдо решен да се събере с любимата си Алехандра, Моника го изгонва от дома и го лишава от пари. Естебан търси подслон при приятеля си Хуан, тъй като майка му заплашва да му отнеме и апартамента.

От друга страна, Сантяго се противопоставя на майка си Вероника, когато му заявява, че ще се моли, за да забрави той идеята, че е гей.

Семейството научава, че Рафаел е продал таксито, за да плати за рехабилитация при един лечител (който се нарича „Божествения Учител“). Берта и Давид критикуват Рафаел за това, че е изгубил таксито заради мъж, който мами и дава напразни обещания.

Исабела се опитва да убеди всички, че детето, което очаква, е от Естебан Санмигел. Въпреки това, Габриел настоява Исабела да му плати много пари за мълчанието му, заплашвайки, че ще разкрие, че той също може да е баща на детето, което тя очаква.