Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

70 серия

Лола се появява гола в едно печатно издание!

Давид се ядосва, когато вижда разголената си сестра Лола в едно списание. Той и майка им Берта се чувстват разочаровани от нея, която се гордее, че е позирала гола.

Излизането на голите снимки стават достояние и на директорката на училището, в което Лола учи. В резултат на това, Лола е изгонена от училището. Това, обаче, не разстройва Лола, а точно обратното – тя е щастлива, защото не си пада по учението.

Рафаел няма покрив над главата си и за това той започва работа при Артуро (мъжът, който работи като таксиметров шофьор). На следващия ден, Рафаел отива в колежа на сина си, където започва да удря директора Мистър Донъли, защото подозира, че е любовник на съпругата му Берта.

От друга страна, Лусия разказва на дъщеря си Алехандра, че в миналото е била принудена да се раздели с Гилермо, когато Моника е заплашила да абортира детето, което е очаквала. Това дава още повече сили на Алехандра, за да се бори за любовта между нея и Естебан.

За първи път, след инцидента с мотора, Сантяго се появява в колежа, без комплекси, че е хомосексуалист и от това, че е в инвалидна количка.