Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

76 серия

Давид си отмъщава на Матиас, Мигел и Хуан!

Алехандра е решена да сподели, че Давид е бил сред малкото хора, които са ѝ помогнали след като са я изнасили, но Естебан я съветва да не го прави. След това, Алехандра иска да се раздели с Естебан, защото не иска да се намесва в отношенията му с Исабела, която заявява, че очаква дете от Естебан, въпреки че в действителност това дете може да е от Габриел.

От друга страна, Матиас намира доста пари след като предоставя фалшива информация на един журналист, посочвайки Сантяго и Диего като съучастници на Давид Робледо в изнасилването на момичетата от колежа.

В това време, Роберто предлага на Марта пост в компанията си.

По-късно, Росио се връща в дома си, убедена от Мануел, за да не се притесняват нейните близки (най-вече Марта и Габриел).

Лусия, Доротея, Маурисио, Роберто, Аура и Гилермо се събират, за да разобличат родителите от съвета на колежа и да повлияят на решението срещу Давид Робледо, когото обвиняват несправедливо.

Обединен с Давид, Артуро предлага много наркотици на Матиас, Хуан и Мигел, които тръгват веднага да търсят пазар. По-късно ги нападат и обират. Без да знае, че ще се случи това, Матиас моли за помощ Лола, за да се облекат като жени от квартала. Матиас, Хуан и Мигел са снимани облечени така.

Тъй като Алехандра не иска да говори, Анаис решава да се свържи с журналиста, за да разкаже своята история (как е била изнасилена).