Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

117 серия

Лусия умира след като е простреляна!

Има нужда от кръв за спасяване живота на Лусия. Сантяго търси майка си, за да дари кръв за сестра си Лусия. Като не я открива в дома, той заподозира, че Вероника може би е стреляла по Лусия. Истината е, че в същия момент, Вероника се грижи за Габриел в една селска къща след като го е блъснала.

Полицията разпитва Моника, неприятелката на Лусия, относно прострелването. Тя отрича да е стреляла по Лусия.

В това време, лекарите съобщават на Алехандра и Гилермо, че Лусия е починала. Двамата се разстройват и се разплакват безутешно при тази ужасна новина.

Циничната Моника отива в клиниката, за да пита за Лусия. Алехандра я изгонва, тъй като приема жената за основната заподозряна за смъртта на майка си.

Естебан, от своя страна, не може да повярва, че майка му е убийца. За това, Естебан подозира, че може Исабела да е поръчала убийството на Лусия.

На погребението на майка си, Алехандра плаче безутешно и Давид е голяма опора за нея в този толкова труден момент. Там, Исабела изказва съболезнованията си на Алехандра и ѝ признава, че сега знае какво изпита, защото Исабела също е изгубила майка си и се разстройва.

Заради изчезването на брат си Габриел, Марта подозира, че Исабела може да му е причинила нещо. Тя дори не подозира, че Моника е отвлякла младежа, а Роберто си мисли, че Габриел може да е с Вероника.