Винаги ще те помня (Olvidarte jamas)

2 серия

Диего Ибара казва на Виктория, че той е собственикът на имението „Дъбовете". Той я пита дали знае какво се случва с красивите жени, които влизат в собствеността му без негово позволение. И й отговаря - прекарват една нощ в леглото му. Тя го обижда и му казва, че не знае как да се отнася с жените. Той й предлага да я отведе в леглото си и да й покаже как точно се отнася с жените. Тя му съобщава, че иска да купи ранчото му.

Дон Грегорио научава, че Диего Ибара отново отказва да му продаде ранчото, което той толкова желае заради реката, която преминава през него. Макарио му казва, че единственият начин да придобият ранчото е Ибара да умре. Дон Грегорио отказва да го убият, настоявайки че не е убиец. Той вярва, че има и друг начин. Макарио казва, че Диего Ибара е убиец.

Диего отбелязва, че всички искат да купят земите му, но отказва да ги продаде на когото и да било. Той съветва Виктория да си тръгне преди той да направи нещо, за което да съжалява. След това той я целува. Когато тя си тръгва, той се заклева никога да не продаде ранчото, защото е платил с кръв за него.

Рубен и Дон Грегорио оглеждат земите на Диего с хеликоптер. Дон Грегорио казва, че не може да живее в съседство с един убиец. Рубен отбелязва, че няма никакви доказателства, че Диего е убил своя полу-брат. Грегорио настоява, че Диего е убил Рамон, за да задържи имението „Дъбовете".

Диего споделя с приятеля си за посещението на една красива жена. В това време, Виктория казва на Мария, че Диего е арогантен, но признава, че той е красив. Тя моли Мария да й помогне.

Дон Грегорио казва на Макарио, че имат нужда от още работници. Макарио го пита дали ще изгони Иларио и съпругата му. Дон Грегорио му казва, че не смята да го прави, тъй като те могат да наглеждат имението „Дъбовете". За това той нарежда на Макарио да премести колбата им по-близо до границата между неговото имение и това на Ибара. Дон Грегорио обявява война на Диего Ибара.

Диего казва, че знае, че Дон Грегорио иска да поднови разследването на смъртта на неговия полу-брат, за да го подплаши и да го принуди да продаде земите. Херман му отговаря, че Дон Грегорио играе мръсно и го съветва да бъде много внимателен. Диего смята, че трябва да наемат още работници, но нямат пари за това.

Виктория (Луиса) вярва, че никой няма да я разпознае.

Дон Грегорио съобщава за предстоящата сватба между Алехандро и Исабела. Той демонстрира своите предпочитания към Алехандро, който е единственият му внук, който носи неговата фамилия и по тази причина ще наследи цялото му състояние. Патрисио отбелязва, че Мигел е незаконен син, а Мигел напомня, че в него все пак тече кръвта на семейство Монтеро, докато във вените на Патрисио не. Лукресия отбелязва, че Исабела живее в Париж и двамата едва се познават. Гладис и Флоренсия спорят. Флоренсия казва, че Патрисио е член от семейството, защото тя се е омъжила за баща му. Когато всички си тръгват, Гонсало пита Гладис защо тормози толкова сестрите му. Гладис ги обижда.

В Париж, Исабела се подготвя за пристигането си в ранчото.

Лукресия пита Алехандро дали той наистина иска да се ожени за Исабела или Дон Грегорио го притиска. Той я уверява, че наистина иска да се ожени за нея, но не знае дали е защото наистина обича Исабела, или защото иска да избяга от постоянните скандали в дома. Той си мисли, че тя наистина го обича, а и му е обещала никога да не се карат пред децата им.

По-голямата сестра на Исабела, Криста, заговорничи с нея.

Диего се чуди дали красивата жена (Луиса) е шпионин на Монтеро.

Луиса моли Мария да й помогне да започне работа в имението на семейство Монтеро. Диего открива, че тя все още е в имението му и отново я мята на рамо. Той я отнася в спалнята си и я хвърля на леглото. Тя сграбчва едни ножици и заплашва да го убие, преди той да я докосне. Така той разбира, че е била изнасилена преди време и й се извинява.

Дон Грегорио казва на Рубен, че всички си мислят, че иска имението „Дъбовете" заради близостта до реката. Той се надява никой да не се досеща за истината и че това няма нищо общо с реката.

Диего пита Виктория дали работи за Монтеро. Тя му отговаря, че мрази семейство Монтеро. В това време, Рубен предлага на дон Грегорио да намерят някоя красива жена, която да накара Диего да забрави за имението, но Дон Грегорио не вярва, че това ще проработи... Диего й казва, че може да си ходи и я съветва никога да не се връща. Тя го обижда, а той й прави комплимент. Той й казва, че ако не си тръгне веднага, ще я целуне. Тя си тръгва.

Мария разговаря с Макарио за Виктория и дъщеря й. Той й казва, че имат нужда от мъже, а не от жени. Мария му казва, че приятелките й разбират от коне. Той се съгласява. Тогава той я пита дали знае какво се е случило с Луиса. Мария му отговаря, че не знае и си тръгва. Амалия излиза от стаята и го пита коя е Луиса. Той й обяснява, че ако успее да открие незаконното дете на Гонсало, ще може да изнудва семейство Монтеро.

Лелята на Диего го хваща да говори на коня си за Виктория. Тя го пита коя е тази жена. Той не иска да говори за нея. Тя се надява някой ден той да се ожени. Той се чуди коя ли жена би се омъжила за него - незаконен син и е бил обвинен в убийство.

Виктория си спомня за целувката на Диего. Мария й съобщава, че вече има работа. Тя казва на приятелката си, че Диего е незаконен син на Дон Хосе и че много хора смятат, че е убил полу-брат си, Рамон, за да задържи имението. В това време, Диего мисли за Виктория.

Алехандро и братовчедите му разговарят за предстоящата му сватба с Исабела.

Гонсало отива на любимото си място, за да се напие. Макарио го открива там и му разказва колко ядосан е Дон Грегорио.

Луиса отива в хотела и казва на дъщеря си Каролина (Мариана), че са изгубили всичките си пари и се налага да си намерят работа.

Гонсало казва на Макарио, че знае, че Макарио обича той да пие алкохол, докато се напие, за да може Макарио да контролира имението. Макарио му отговаря, че само иска да му помогне и напомня на Гонсало времената, когато самият той му е намирал селянки за забавление. Гонсало си спомня за Луиса и тяхното дете. Той се усмихва и се чуди дали не му е родила дъщеря.

Луиса казва на дъщеря си, че тя първо ще отиде в имението сама, за да провери как стоят нещата и след това ще й се обади. Мариана моли Луиса да й разкаже миналото си, но тя отказва.

Диего казва на леля си, че никога няма да се влюби и я моли да забрави за жената, за която е говорил, защото може би никога няма да я види отново и дори не знае името й, нито координати, където може да я открие. Той споделя подозренията си, че тя може да е шпионин на Монтеро.

Луиса се среща с Макарио. Той й казва, че тя ще работи в голямата къща, а дъщеря й ще работи с конете. Появява се пияния Гонсало и като че ли я разпознава.