Винаги ще те помня (Olvidarte jamas)

6 серия

Диего целува Виктория. Тя се отдръпва от него и му удря шамар. Тя му заявява, че никога няма да стане любовница на никого, особено на някой като него. Диего й отговаря, че не я иска за любовница, а за съпруга. Виктория не може да повярва на ушите си и му казва, че той дори не знае името й. Той й отговаря, че това няма значение за него, тъй като е влюбен в нея. Тя му заявява, че няма да му позволи да се подиграва с нея, с Виктория Салинас. Той й казва, че има хубаво име и че не се опитва да си играе с нея. Признава й, че се е влюбил в нея от първия миг, в който я е видял и не може да спре да мисли за нея. Тя му отговаря, че ще открие какво е замислил и се опитва да си тръгне. Той я спира и й се кълне, че я обича. Тя предполага, че това са същите думи, които е използвал и с Лукресия, когато е поискал да се ожени за нея.

Разговаряйки с Констанса, Лукресия споделя с нея подозрението си, че Диего се интересува от друга жена. Тя е решена да разбере коя е тя.

Дон Грегорио разказва на Рубен за плана, с който ще вземат земите на Ибара. Той признава, че идеята е на Мигел, но проклина деня, в който незаконният му син е пристигнал в ранчото и го е обвинил за смъртта на съпругата му. Той се заклева никога да не даде името си на Мигел.

Патрисио се опитва да убеди Мигел да помогне на него и Макарио да разрушат връзката между Дон Грегорио и Алекс, за да поставят Дон Грегорио без избор, освен да направи Мигел свой законен наследник. Мигел не иска да прави нищо, което може да подразни баща му, особено сега, когато е дал идея на баща си как да вземе земите на Ибара. Той вярва, че след това Дон Грегорио ще му даде името си. Патрисио се опитва да го убеди в противното, но Мигел не иска да слуша.

Каролина споделя с лелята на Диего и с Мария, че е влюбена в един младеж, но той си има годеница... Алекс си мечтае за нея, когато Исабела пристига и го пита дали иска да се оженят. Алекс представя Дон Грегорио на Исабела.

Мария изпраща Каролина в дома, докато лелята на Диего решава да подслушва. Виктория предава на Диего парите, които е дал на дъщеря й, и му казва да не се приближава до нея или до Каролина отново. Той я пита дали все още не му вярва, че иска да се ожени за нея. Тя му отговаря, че каквото и да каже, няма да му повярва. Диего иска да се сближи с нея, да я опознае, защото си мисли, че тя крие нещо. Той я пита какво работи в имението на Монтеро. Тя го излъгва и той отбелязва, че е много странно това, че неотдавна е искала да купи земите му, а сега работи като прислужница. Той отново я пита какво крие.

Дон Грегорио казва на Алекс, че иска да бъде внимателен с Исабела... Исабела разговаря с Бианка за Алекс.

Каролина пита Мария каква тайна крие Виктория, но Мария не иска да й казва. Пристига Макарио и пита Каролина къде са били тя и майка й през целия ден. Той й казва, че ги е търсил през цялото време.

Диего казва на Виктория, че много съжалява, че няма достатъчно пари, за да наеме още служители, защото за нея ще е по-добре да работи в неговото ранчо, отколкото в това на семейство Монтеро. Виктория му заявява, че те няма да се видят никога повече и тръгва. Той се усмихва и си казва, че няма съмнения, че тя е любовта на живота му. Виктория е спряна в кухнята от Флора, която се представя и й казва, че Каролина се е върнала в ранчото.

Макарио отпраща Мария и казва на Каролина, че ще й покаже къде тя и майка й ще спят. След това пристига Амалия и тръгва с Каролина.

Флора казва на Виктория, че Диего не я лъже и признава, че е подслушвала зад вратата, докато двамата са разговаряли. Виктория й заявява, че нищо няма да се случи между нея и Диего, когато Мария пристига. Когато Флора тръгва, Виктория казва на приятелката си, че семейство Ибара е пълно с луди. Мария й казва, че се притеснява за Каролина и че според нея, Макарио я харесва прекалено много, а той не е добър човек.

Гонсало чака в стаята на Виктория и Каролина, когато Каролина пристига. Той пита къде е Виктория.

Амалия чака Макарио в стаята му.

Мария прави опит да убеди Виктория да забрави за плана си и я пита дали причината да спре и да се върне в Калифорния не е Диего.

Диего казва на Флора, че той трябва да забрави Виктория, а тя му казва, че не бива да бъде страхливец и трябва да се бори за нея.

Виктория отрича пред Мария и й казва, че планът й вече е задействан.

Гонсало казва на Каролина, че не трябва да се страхува от нея и че той не прилича на баща си. Той обещава да говори с Макарио, за да се преместят тя и майка й от тази стая, а на Каролина да предостави самостоятелна стая. Каролина му отговаря, че предпочита да живее в една стая с Виктория. Росио влиза.

Криста казва на Исабела, че трябва спешно да прави секс с Алекс, за да го накара да престане да мисли за Каролина. Криста й казва, че Гладис знае, че тя ще ходи в стаята на Алекс и ще се погрижи никой да не ги хване.

Прислужницата казва на Гладис, че Гонсало харесва Виктория, докато Виктория казва на Каролина, че тя и Гонсало са приятели. Виктория много любезно го моли да си тръгне и обещава да се видят на следващия ден. Каролина казва, че тя не го харесва и че Макарио я кара да се чувства неудобно, а той е любовник на единствената приятелка, която си е намерила там. Виктория я пита дали харесва Алекс.

Исабела отива в стаята на Алекс и скача в леглото при него. Тя започва да го целува. Той й казва, че няма да могат да правят нищо там. Тя се ядосва и го пита дали я отблъсква заради Каролина. Той й казва, че момичето няма нищо общо с това. Той отбелязва, че не е знаел, че тя може да бъде ревнива. Исабела му нарежда да й каже какво изпитва към Каролина и дали предпочита Каролина пред нея.

Каролина казва на Виктория, че не може да издържа в имението на Монтеро и най-вече Макарио. Тя не може да се примири с това, че са изгубили всичко и сега нямат истински дом. Каролина се чуди защо се налага да работят там след като могат да си намерят работа на други места. Дори предполага, че могат да започнат работа в ранчото на Ибара. Виктория й заявява, че това никога няма да се случи.

Диего разказва на Херман какво се е случило по-рано с Виктория и че й е предложил да се омъжи за него. Херман смята, че не е трябвало толкова скоро да й прави такова предложение... Виктория казва на Каролина, че Диего е лош човек и я пита отново за Алекс... Алекс казва на Исабела, че изпитва съжаление към Каролина. Той отказва да правят секс, защото някой може да разбере.

Гладис казва на Криста, че Гонсало иска Виктория и се заканва, че това ще е последната нощ, която Виктория ще прекара в имението.

Виктория казва на Каролина, че Алекс е забранен (тя си мисли, че Каролина и Алекс са братовчеди, но не го казва на Каролина).

Макарио мечтае за деня, в който имението ще стане негово и се заклева това да се случи един ден. Той отива да отвори вратата, защото някой чука настойчиво. Патрисио влиза и му казва, че трябва да говорят за Мигел, докато Мигел казва на Херардо, че скоро ще стане негов законен чичо, тъй като ще получи фамилията Монтеро. Херардо го поздравява и го моли за малко пари. Мигел му дава портмонето си и му казва да вземе колкото му трябват. Херардо изважда солидна сума. Мигел е изненадан и го пита дали толкова много дължи от залагания. В това време, Патрисио и Макарио кроят планове как да присвоят имението на Монтеро. Макарио му казва, че е прекъснал него и Амалия. Патрисио си тръгва, но чува шум. Той пита кой е там, но никой не отговаря. Патрисио се надява Исабела да е стерилна.

Исабела продължава опита си да съблазни Алекс и го кара да обещае, че на следващия ден ще отидат в някой хотел, за да не се притесняват, че някой може да ги хване. Когато тя си тръгва, той се чуди как ще й каже истината. Отвън, Исабела си казва, че има нужда от едно питие. Тя се натъква на Патрисио, който й се представя. Тя също му се представя и не се притеснява, че е облечена много оскъдно. Двамата флиртуват. След това той я целува и й казва, че трябва да тръгва, но обещава да се видят на следващия ден.

Гонсало открива Виктория и я целува по врата, а след това по устните. След това си тръгва. Тя го проклина и пита Бог как може Каролина да изпитва нещо към собствения си братовчед.