Винаги ще те помня (Olvidarte jamas)

12 серия

Лукресия хваща Исабела да се целува с Патрисио. Саркастично, Лукресия я пита да не би случайно да го е целунала, защото си е мислела, че е Алекс. Патрисио й отговаря, че това не е нейна работа и се опитва да я убеди, че това е била невинна целувка между братовчеди. Лукресия отбелязва, че Исабела не е братовчедка на Патрисио. Лукресия им казва, че може би трябва да каже на Дон Грегорио.

Гладис се опитва да поговори с Алекс относно сватбата му с Исабела. Когато Криста пита за Исабела, той отговаря, че не знае къде е отишла или какво й се е случило. В това време, Исабела казва на Лукресия, че приема Патрисио като брат, но Лукресия не й вярва. Исабела заявява, че целувката е била напълно невинна и излиза от стаята.

Алекс казва на майка си, че няма да се ожени за Исабела.

Патрисио казва на Лукресия, че никой няма да й повярва, ако каже какво е видяла, защото всички я смятат за луда. Лукресия казва, че няма да каже на Дон Грегорио, ако той й направи услуга. Лукресия му казва, че не знае каква услуга ще поиска от него. Тя признава, че е влюбена в Диего Ибара и може би ще има нужда от неговата помощ някой ден.

Диего и Виктория се целуват. Той й казва, че целувката доказва, че тя го обича и той няма съмнения за това. Преди да си тръгне, той й казва, че я обожава и някой ден ще се ожени за нея. Влизайки в стаята, Виктория казва на глас името на Диего и се блъска в един стол. От шума, Каролина се събужда. Тя пита майка си дали е влюбена в Диего.

Херман чака Диего и му казва, че се е притеснил за него. Диего го пита дали иска да знае къде е бил. Херман предполага, че е бил някъде с Виктория. Диего казва на Херман, че той е целунал Виктория и тя му е отговорила. За това е убеден, че тя също го обича. Диего пита дали чувствата му към Виктория са прекалено очевидни.

Каролина казва на Виктория, че много иска тя да бъде щастлива с Диего. Виктория й отговаря, че тя иска Каролина да бъде щастлива с Алекс.

Бианка съобщава на Гладис, Криста и Алекс, че Исабела се е върнала. Алекс разказва на братовчедите си Бианка и Херардо, че отказва да се ожени за Исабела. Гладис се ядосва. Виктория казва на Каролина, че тя трябва да се омъжи за Алекс, докато Гладис напомня на Исабела, че Виктория и Каролина за шпиони на Ренато. Исабела казва на Гладис, че Алекс няма да се омъжи за нея, защото предпочита Каролина. Исабела признава, че е извикала Патрисио да я вземе от хотела и че той я е върнал в имението. Гладис нарежда на Исабела да оправи нещата с Алекс. Исабела й казва, че Лукресия я е хванала да се целува с Патрисио. Тя я моли да не казва на Ренато и уверява, че ще си върне Алекс.

Каролина казва на Виктория, че се страхува от Макарио. Виктория обещава да се погрижи за него. В това време, Макарио мисли за Каролина, докато е в леглото с Амалия.

Еделмиро благодари на Росио, че е занесла цветята в стаят на Виктория... Виктория се събужда и открива цветята от Диего с картичка, на която пише „Обичам те, Виктория". Виктория казва на Каролина, че няма да бъде с Диего, докато Каролина не открие щастието си с Алекс. Уверява я, че няма да позволи на Алекс да я нарани.

Диего пита Мария дали Еделмиро се е върнал вече. Той казва на нея и Херман, че иска да знае какво е казала Виктория, когато е получила цветята.

Каролина се страхува, че Алекс може да си играе с нейните чувства. Виктория й казва, че може да разчита на нея и че тя няма да позволи на никого да си играе с нейните чувства. Тогава тя си спомня как Гонсало я е изнасилил преди много години.

Исабела моли Алекс да забрави какво се е случило предната вечер и се опитва да го съблазни. Той я спира и й казва, че не я обича и няма да се ожени за нея. Исабела му казва, че единствената причина да напусне Франция е била, защото е искала да се омъжи за него. Тя го моли да не я изоставя и му казва, че ще умре без него. Той й отговаря, че обича друга жена и съжалява, че не й е казал истината по-рано. Исабела отказва да приеме, че той не иска да се ожени за нея. Тя го пита дали Каролина е жената, която той иска и той признава, че наистина става дума за Каролина.

Макарио открива Каролина и й казва, че изглежда прекрасно. Той й казва, че я харесва и след това я целува. Тя се противопоставя. Тя го изблъсква и му удря шамар. Макарио й казва, че харесва начина, по който тя се защитава. Той й казва, че иска скромна жена като нея за майка на децата му. Накрая й заявява, че иска да се ожени за нея.

Исабела казва на Алекс, че няма да успее да се ожени за Каролина, защото двамата са от различни социални класи. Тя се опитва да убеди Алекс, че Каролина е с него само заради парите му, но тя не постига успех.

Каролина казва на Макарио, че никога няма да се омъжи за него и че Амалия е единствената й приятелка. Макарио й отговаря, че има най-добри намерения. Каролина го пита защо й е откраднал целувка. Той й отговаря, че това няма значение и й напомня, че той е много важен човек, защото е управител на цялото имението. Той я уверява, че друг на неговото място би се възползвал от нея. Отново й казва, че иска да се ожени за нея и си тръгва. Много изплашена, Каролина се разплаква след като остава сама.

Исабела продължава с опитите да промени решението на Алекс. Тя го пита какво ще прави с Дон Грегорио. Той й отговаря, че ще му каже истината - че няма да се ожени за нея.

Дон Грегорио откриват Мигел и Гонсало заспали в хола. Те разговарят за плановете си за присвояване на земите на Диего Ибара.

Дон Грегорио казва на Гладис да отведе съпруга си в стаята му. След това казва на Виктория да предаде на Макарио да се погрижи за Мигел. Пиян и заспиващ, Гонсало вика името на Виктория, а Мартина и Гладис го чуват. Те го качват в стаята му. Макарио извежда пияния Мигел. Гладис казва на спящия Гонсало, че тя го мрази, защото той предпочита да пие, вместо да прави любов с нея. Мартина я чува. Гладис нарежда на Мартина да не казва за това на никого. Тя признава, че Гонсало никога не я е желал и че е оставил едно момиче, Луиса, бременна преди години. Тя се заклева, че ако това дете се появи някога, тя ще го убие със собствените си ръце. Гладис предполага, че ако това дете се е родило, то трябва да има дефект. Тя се разсмива истерично.

Росио казва на Виктория, че тя е занесла цветята от Диего в стаята й. Пита я дали е влюбена. Виктория отговаря, че не е влюбена, но Диего е влюбен в нея. Росио се чуди какво крие Виктория.

Криста казва на Дон Грегорио, че има проблеми между Алекс и Исабела.

Гладис казва на Алекс, че той ще се ожени за Исабела и го заплашва, че ще каже на баба му. Той й отговаря, че не го интересува какво ще каже на Дон Грегорио и тръгва. След това, Исабела казва на Гладис, че е опитала всичко, само е останало да убие Каролина.

Дон Грегорио казва на Криста, че ако Алекс е ядосан на Исабела, то той трябва да има добра причина. Криста го уверява, че Исабела не е направила нищо. Той й казва, че Алекс няма да отмени сватбата, защото той знае колко много Дон Грегорио иска той да се ожени за Исабела.

Амалия моли Каролина да й помогне да си избере някои дрехи, за да може да се представя за скромна, добра, девствена и изтънчена жена. Каролина осъзнава, че Макарио е описал нея, когато е казал на Амалия каква иска да бъде, но не й го казва. Тя приема да помогне на Амалия, която в замяна обещава да й помогне с Алекс.

Алекс казва на Дон Грегорио, че иска да говори насаме с него. Дон Грегорио му казва, че знае за скарването му с Исабела. Алекс обяснява на дядо си, че причината да поиска отмяна на сватбата не е защото Исабела е направила нещо, с което го е ядосала, а защото не я обича.

Диего разговаря с Херман за Виктория и казва, че изпитва съжаление към Лукресия, но също така тя много го дразни. Те разговарят за имението и за липсата на пари.

Дон Грегорио казва на Алекс, че той вече е взел решение, че внукът му ще се ожени за Исабела и това решение е окончателно. Алекс му повтаря, че няма да се ожени за Исабела, защото не я обича. Дон Грегорио го пита да не би да му противоречи.

Лукресия отива в „Дъбовете", за да говори с Мария. Лукресия й предлага пари, ако шпионира за нея и разкрие в коя жена е влюбен Диего.

Алекс заявява, че не иска да се ожени за неправилната жена и да имат ужасен живот заедно, като родителите му, които се карат постоянно. Дон Грегорио нарича Алекс страхливец и заплашва да го лиши от наследство, ако не се ожени за Исабела.

Гладис не мисли, че убийството на Каролина е лоша идея. Тя и Исабела са шокирани, когато Ренато влиза в стаята.