Винаги ще те помня (Olvidarte jamas)

19 серия

Алекс отказва да повярва, че Каролина иска само парите му и че има друг мъж в живота й. Когато той се развиква на Исабела да престане, тя се обръща, за да си тръгне, но спира изведнъж и го моли за една последна нощ с него.

Виктория е много подозрителна относно ситуацията между Алекс и Исабела и казва на Каролина, че трябва да говори с Алекс и да открие какво става наистина. Смята, че трябва да го пита за всичко, което Исабела й е казала. Каролина й напомня, че тя сама е видяла Алекс и Исабела да се целуват.

Ренато събужда Криста и й казва, че е време за нейното наказание.

Виктория казва на Каролина, че това е нейния почивен ден и трябва да отиде до града, но напомня на Каролина, че единственият начин да си отмъсти на Алекс е да постъпи с него по същия начин. Моли я да не позволява на Исабела да я провокира и да бъде силна. Каролина й казва, че много иска да се махнат от там и да отидат някъде другаде да работят. Тя се чуди дали Виктория ще използва собствения си съвет, за да си отмъсти на Диего. Виктория й отговаря, че не мисли да прави това.

В леглото, Диего сънува Виктория. Той се събужда и открива Лукресия в стаята си загърната в един чаршаф. Той я пита защо е в стаята му. Тя му казва, че след като той не се е възползвал от възможността през нощта, могат да се насладят на сутринта. Тя опитва да се разголи пред него, но Диего скача от леглото и я загръща отново, наричайки я луда. Той й казва да се върне в стаята си, да се облече и да си отиде в дома. Тя отказва. Лукресия скача върху леглото му и му заявява, че няма да си тръгне, докато не прави любов с него.

Амалия плаче пред Каролина и се оплаква, че Макарио не я иска повече, докато той е всичко, което тя има - нейното единствено семейство, неин приятел, всичко. Амалия казва на Каролина, че Макарио не я харесва повече и я е изгонил от леглото си предната нощ. Амалия пита Каролина дали смята, че Макарио може да е влюбен в друга жена. Каролина не смята така. Амалия решава да посети Дон Чема и да го помоли да й гледа, за да разбере дали Макарио си има друга. По пътя към Дон Чема, Амалия и Каролина срещат ядосания Диего, който носи на рамо Лукресия, която е загърната само в чаршаф. Лукресия му крещи да я пусне, но той я отвежда до земите на Монтеро, преди да я пусне. Диего й изкрещява, че не я обича и никога няма да я обича. Той й казва, че никога няма да я докосне, защото обича друга жена. Как може тя да не разбере, че той обича друга жена. Каролина и Амалия продължават да наблюдават. Лукресия го пита как смее да й причини това - да я изхвърли от имението си, докато тя е почти гола. Диего й казва да не се притеснява, защото ще й върне дрехите. Заявява й, че вече не могат да бъдат приятели. Лукресия му казва, че само той ще е виновен, ако баща й я убие. Диего е убеден, че баща й няма да я убие, защото той вярва, че тя и баща й са се обединили срещу него с намерението да му отнемат земите. Лукресия настоява, че това не е вярно. Казва му, че го обича. Тя смята, че баща й ще я убие, защото тя не е негов шпионин. Диего не може да разбере защо тогава тя продължава да прави опити да го съблазни, след като той не веднъж й е казал, че не я обича и че обича друга жена. Лукресия се разплаква, а Каролина и Амалия се скриват зад едно дърво, продължавайки да ги наблюдават.

Еделмиро уверява Виктория, че Мария не иска да говори с нея за Диего, а за нещо друго. Виктория й казва, че няма желание да говори за Диего. Еделмиро я пита защо не харесва Диего, след като той толкова много я харесва. Тя му отговаря, че Диего не обича никого и че е голям женкар. Еделмиро се опитва да защити шефа си. Виктория го прекъсва и му казва, че сигурно Диего се е забавлявал много с Лукресия през нощта.

Лукресия казва на Диего, че го обича. Той й отговаря, че той не изпитва същото и че тя не е дете. Тя настоява, че ще го накара да се влюби в нея някой ден. Диего отново й казва, че обича друга жена и че Лукресия трябва да си потърси друг мъж, който да я обича. Той си тръгва, оставайки Лукресия разплакана. Лукресия му извиква, докато той се отдалечава, че когато открие коя е жената, която той обича, тя ще я нарани. Каролина осъзнава, че Лукресия говори за Виктория и казва на Амалия, че няма да позволи на Лукресия да нарани майка й.

Виктория моли Еделмиро да предаде на шефа си да забрави за нея. Пристига Макарио и й казва, че Гладис иска да я види. Виктория му напомня, че това е почивния й ден. Макарио й отговаря, че тя знае каква е Гладис и би било най-добре да отиде да се види с нея.

Гонсало защитава Лукресия, когато Гладис я обижда. Плачейки, Лукресия влиза в дома си и се спъва в чаршафа, поради което пада. Тя вижда Каролина и Амалия и им нарежда да й помогнат. Те й се притичват на помощ. Лукресия ги предупреждава да не казват на никого какво са видели.

Флора упреква Диего, а той оправдава постъпките си. Той й казва, че е убеден, че Лукресия е шпионин на баща си, защото само това обяснява защо тя продължава с опитите да го съблазни.

Херардо уверява дядо си, че той прави само това, което баща му го принуждава да прави, когато Дон Грегорио го изпраща до офиса в града.

Алекс мисли за Каролина и за думите на Исабела, че Каролина си има друг. Алекс не може да повярва в това. Той се чуди какво е ядосало толкова много Каролина, когато Херардо влиза в стаята му и го моли за помощ. Алекс пита Херардо дали смята, че Каролина може да си има друг. Херардо му отговаря, че той (Алекс) едва я познава.

Макарио разговаря с работници от имението, когато Лукресия минава покрай тях, заметната само с чаршаф. Той отпраща мъжете и спира Лукресия. Той я пита дали някой я е наранил. Лукресия игнорира въпроса му и продължава напред.

Мария уверява Диего, че Виктория си мисли най-лошото за него. Мария казва на Диего, че тя знае, че нищо не се е случило между него и Лукресия, но нейната приятелка Виктория сигурно му е много ядосана.

Исабела се събужда и открива Виктория в стаята си. Виктория й казва, че тя само иска да знае дали е вярно, че Алекс и Криста са сключили облог, че Алекс ще преспи с Каролина.

Мария казва на Диего, че има среща с Виктория и казва, че тя ще я убие, ако се появи с него. Диего настоява да отиде с нея, за да се види с Виктория. Мария му отговаря, че ще е по-добре да отиде сама, но обещава да поговори с Виктория за Диего и да се опита да й обясни какво наистина се случило с Лукресия.

Исабела казва на Виктория, че тя е просто прислужница и няма прав да я пита за каквото и да било. Виктория й напомня, че знае тайната на Ренато. Исабела потвърждава, че Криста и Алекс са сключили облог. Виктория й благодари за информацията и я предупреждава да не се опитва да нарани Каролина. Виктория отива да говори с Гладис.

Дон Чема отказва да гледа на Амалия и Каролина. Той казва на Каролина, че той вече знае нейното бъдеще. Когато Каролина го пита, той й отговаря, че мрази да съобщава лоши новини.

Гладис пита дали Каролина страда и Виктория й отговаря, че е така. Гладис я съветва да замине с дъщеря си далеч, за да сложи край на това страдания. Виктория й отговаря, че всички страдат в живота си и напомня на Гладис, че тя обича Гонсало, но страда заради неговото постоянно отхвърляне.

Диего разказва на Херман какво се е случило с Лукресия и че тя никога повече няма да стъпи на негова територия.

Виктория се среща с Мария и я моли да не й говори за Диего. Мария обещава и е изненадана, когато Виктория й казва, че се е отказала да купи бижутата на Диего. Пита я къде са кредитните й карти и чековете. Мария й отговаря, че са в чантата й. Виктория я кани да хапнат в града. Мария в уверява, че няма да говорят за Диего, само за шефа й. Виктория само въздиша и двете се качват в едно такси.

Дон Грегорио отива да закусва и казва на Рубен, че ако Лукресия не се върне до обяд, те ще отидат до имението на Ибара и ще я доведат в дома насила. Лукресия се прибира и се сблъсква с Констанса. Констанса й казва, че е напълно полудяла и че трябва да понижи глас, защото Дон Грегорио й е ядосан.

Виктория и Мария сядат на маса в един ресторант и Мария се захваща с Диего. Мария й казва, че нищо не се е случило между Диего и Лукресия, тъй като тя самата е подготвила стая за Лукресия. Тя би искала Виктория да беше видяла какво се е случило сутринта.

Лукресия казва на Констанса, че не се страхува от Дон Грегорио. Признава, че е прекарала нощта в дома на Диего, но не е успяла да го съблазни. Констанса отбелязва, че сестра й е трябвало да остане в дома на Диего, защото баща им й е много ядосан. Лукресия си мисли, че ако баща им наистина й е ядосан, той сигурно ще я удари. Тя се надява да стане така, за да докаже на Диего, че не е шпионин на баща си.

Мария казва на Виктория, че Диего е изхвърлил Лукресия от земите си. Виктория е убедена, че преди това той е правил секс с нея. Мария й казва, че Диего обича само нея (Виктория). Тя се кани да й разкаже какво се е случило с Лукресия, когато вижда Диего, застанал зад Виктория. Виктория се обръща и вижда Диего. Той я поздравява и предполага, че говорят за него. Предлага да й даде информация от първа ръка. Виктория го нарича циник. Диего й отговаря, че не е циник, а просто е влюбен мъж, който иска да й покаже какво изпитва. Той я целува. След края на целувката, Виктория му казва, че не може да си играе с жените както си иска. Диего й отговаря, че знае това. Той иска да му даде. Тя не разбира какво да му даде. Диего й отговаря, че очаква шамар за открадната целувка. Тя не го удря, но пита Мария защо му е казала къде ще бъдат. Диего й обяснява, че Мария не му е казала нищо. Той само иска да поговори с нея. Виктория му отговаря, че няма за какво да говорят и че това, което е видяла и чула предната вечер й е предостатъчно. Диего й казва, че нищо не се е случило предната нощ и е там, за да я убеди, че я обича и че няма нищо общо с Лукресия. Виктория обвинява Мария в предателство. Диего и Мария настояват, че това не е истина и че тя не е казала на Диего къде ще ходят. Виктория го пита как е успял да разбере къде са. Той й отговаря, че Еделмиро ги е видял и му се е обадил, за да му каже. Той им посочва Еделмиро, който седи на друга маса, показвайки им мобилния си телефон. Виктория го пита дали винаги използва мръсни номера, за да постига това, което иска. Той й отговаря, че прибягва до тях (мръсните номера), само когато става дума за много красива и упорита жена, която не иска да чуе какво наистина се е случило предната нощ.

Констанса казва на Лукресия, че е напълно полудяла. В това време, Диего моли Мария да отиде при Еделмиро и да хапне с него. Мария му казва, че не е планирала да яде и че е отишла там, само за да поговори с Виктория. Диего казва, че трябва да се възползва от възможността, защото в „Дъбовете" работи, а сега друг ще я обслужва. Мария приема, но го предупреждава да внимава с Виктория. Виктория я спира и казва на Диего, че няма за какво да говори с него. Диего я моли да остави Мария. Виктория казва: „Не", Диего: „Да", Виктория: „Не", Диего: „Да", Виктория: „Не", Диего: „Не" и Виктория отговаря: „Да". След като успява да накара Виктория да се съгласи, Диего изпраща Мария при Еделмиро на другата маса, а той заема нейното място срещи Виктория. Виктория приема, че той е победил. Дава му 5 секунди, за да обясни какво е правила Лукресия в дома му предната нощ. Той се изненадва: само пет секунди? Виктория смята, че това е достатъчно, за да й каже дали тя е била в леглото му. Тя настоява за истината и го моли да не я лъже. Диего отбелязва, че след като така стоят нещата, той ще й каже истината - да, Лукресия е била в леглото му.

Лукресия казва на Констанса да предаде на Дон Грегорио, че тъкмо се е прибрала от имението на Диего напълно гола. Лукресия моли Констанса да предаде на Дон Грегорио, че тя си е в стаята. Лукресия заплашва сестра си да разкрие пред Рубен тяхната тайна (че са родили дете преди години). Констанса прощава на Лукресия за заплахата, тъй като много добре знае, че е луда. Лукресия признава, че е луда, луда от любов по Диего.

Виктория казва на Диего, че си тръгва, но той я сграбчва. Тя настоява да я пусне. Диего успява да му каже как е открил Лукресия в спалнята си и как я е занесъл в дома й само по чаршаф, който й е бил даден от леля му Флора.

Флора моли Херман да открие Каролина и да я заведе при нея, защото иска да поговори с девойката. Херман й казва, че това е много опасно за него, тъй като всички знаят, че той е управител на имението на Диего. Флора му казва, че трябва да каже на Каролина истината - че Диего не е изневерил на Виктория с Лукресия.

Дон Чема гледа на карти на Амалия и й казва, че тя знае една ужасна тайна, която може да разруши един властен мъж. Амалия му казва, че не иска да говорят за това, а за Макарио. Дон Чема казва на Каролина, че трябва да бъде много внимателна с властния мъж, чиято тайна пази Амалия и й казва, че майка й (Виктория) знае кой е този мъж.

Виктория не вярва на историята на Диего. Диего й казва, че може да попита Каролина, която го е видяла, докато е носел Лукресия в имението на Монтеро. Виктория е изненадана и Диего й казва, че Каролина и приятелката й са видели всичко и могат да потвърдят думите му.

Дон Чема казва на Амалия, че Макарио желае друга жена и я уверява, че другата жена не се интересува от Макарио, тъй като обича друг мъж.

Алекс казва на Херардо, че трябва да излезе, за да изясни нещата с Каролина и да я убеди, че той я обича. Херардо го моли да забрави за проблемите си с Каролина и да му помогне. Алекс му отговаря, че няма какво да направи, за да му помогне. Херардо споделя с него, че се страхува, защото Дон Грегорио иска от него да отиде до офиса и да свърши някаква работа. Алекс казва на Херардо да се успокои и че може да му помогне с работата в офиса.

Дон Чема казва на Амалия, че въпреки желанието на Макарио да бъде с другата жена, той все още я обича. Амалия не е доволна и казва, че смята да дели Макарио с никого. Тя моли Каролина за помощ. Каролина кимва, обещавайки да й помогне. Дон Чема казва на Амалия, че Каролина винаги ще й бъде приятелка, но че Амалия няма да е винаги приятелка на Каролина.

Дон Грегорио ядосва Мигел като му казва, че не го е завел на изложбата на Мартин, защото това е било събитие за хора от висшето общество, а не като него (Мигел). Мигел му се развиква и не може да повярва, че той се държи с него по този начин. Дон Грегорио му казва, че трябва да се примири с положението си. Мигел се заклева, че няма да остави нещата така и си тръгва. Дон Грегорио го нарича „идиот".

Диего уверява Виктория, че Лукресия не означава нищо за него. Той й казва, че Лукресия е страдала много и за това той изпитва към нея съжаление. Диего хваща ръката й и я моли да се омъжи за него. Той й казва, че ще я обича вечно. Настоява да не му казва, че не го обича, защото знае, че тя ревнува от Лукресия. Виктория приема да му каже това, което той иска да чуе - тя го обича от все сърце, но не може да се омъжи за него.