Винаги ще те помня (Olvidarte jamas)

42-43 серия

Бианка не се притеснява, че Клаудио е приятел на Диего.

Мартин казва на Херман, Диего, Мария и Флора, че се чувства много по-добре. Диего му предлага да почете малко, за да не мисли постоянно за Флоренсия.

Амалия разговаря с Виктория и Каролина за Макарио. Тя предупреждава Виктория, че ако продължава да отблъсква Диего, накрая той ще се хвърли в прегръдките на Лукресия.

Гонсало обещава да помогне на Лукресия, но й казва, че това, което е причинила на Флоренсия, е било много грозно.

Гладис казва на Дон Грегорио, че не може да позволи на Гонсало да се разведе с нея и настоява той да направи нещо по въпроса. Той й се развиква заради това, че се опитва да му заповядва и тя му се извинява. Гладис признава, че Гонсало се е забъркал с майката на Каролина. Той й предлага да я изгони от ранчото, а тя го моли да не го прави. Дон Грегорио я пита защо не иска да се отърве от нея. Дон Грегорио пита дали Гладис иска Виктория да остане, защото е решила, че Алекс и Каролина може да бъдат заедно, тъй като ако той изгони Виктория от ранчото, Каролина ще трябва да си тръгне с нея. Гладис му отговаря, че това не е причината и казва, че Каролина е интересчийка.

Мартин и Диего отиват да играят шах.

Рубен се оглежда в клуба за Бианка. Клаудио се притеснява за Бианка и баща й. Бианка отказва да прави това, което баща й иска от нея. Те се прегръщат и Рубен ги вижда.

Флоренсия и Констанса се притесняват за Бианка и за срещата й.

Рубен обижда Бианка и Клаудио се намесва. Рубен избутва Клаудио и сграбчва Бианка грубо и й се развиква. Истерично, тя му напомня за уговорката с Херардо. Клаудио му се развиква и Рубен го удря.

Гонсало казва на Лукресия, че той ще се погрижи Флоренсия да не се намесва в отношенията й с Диего и отива към колибата, за да се срещне с Виктория/Гладис.

Макарио и Патрисио се подготвят да тръгват към ранчото на Диего.

Мартин и Диего играят шах. Мигел се появява на вратата и моли да влезе, за да поговори с Диего за Лукресия. Диего го изгонва и Херман предлага да отидат до полицейския участък.

В полицейския участък разпитват кой е започнал боя. Рубен излъгва и казва, че е бил Клаудио. Клаудио казва на полицая, че Рубен е започнал.

Мартин решава да отиде до кабинета на Диего и да си потърси някоя книга за четене. Макарио и Патрисио се промъкват и откриват пистолета на Диего. Те са на път да си тръгнат, когато чуват шум. Мигел пристига и те му се ядосват заради това, че не върши това, което се очаква да върши.

Диего пристига в полицейския участък и Рубен иска да разбере защо той е там. Диего му казва, че Клаудио е негов приятел и Рубен още повече се ядосва. Той нарича Диего убиец.

Мартин чува как Мигел, Макарио и Патрисио говорят за убийството на Дон Грегорио. Той включва светлините и им се противопоставя. Макарио насочва пистолета към главата на Мартин и Патрисио му извиква да не го убива. Въпреки това, Макарио натиска спусъка. Патрисио се развиква и се разплаква над мъртвото тяло на баща си.

Гонсало и Гладис са в леглото, когато Гонсало чува изстрел. Гладис не иска да се разсейва, но Гонсало решава, че не го интересува дали някой е убит или не. Той отново прави секс с Гладис, мислейки че тя е Виктория.

Патрисио изпада в истерия. Флора, Мария и Еделмиро се срещат в хола и се чудят от къде е дошъл изстрела. Те веднага си мислят, че Мартин се е самоубил. Мигел задържа Патрисио, който иска да нападне Макарио. Мигел отвежда Патрисио, а Макарио изтрива отпечатъците си от пистолета и го слага в ръката на Мартин, за да прилича на самоубийство. Еделмиро, Флора и Мария търсят Мартин и откриват мъртвото му тяло, докато Патрисио, Мигел и Макарио успяват да се измъкнат и пристигат в колибата на Макарио. Патрисио е разярен и разстроен. Той крещи, а Мигел го държи, за да не нападне Макарио. Макарио му дава чиста риза, защото неговата е изцапана с кръвта на баща му.

В полицейския участък, Рубен провокира Диего, но Херман го възпира. Клаудио уверява Диего, че всичко е наред. Еделмиро се обажда на Диего и му казва, че Мартин се е самоубил. Полицията отива в ранчото и те обясняват какво се е случило.

Флоренсия мисли за Мартин и се надява един ден той да й прости.

Патрисио оставя Макарио и Мигел сами и те се чудят дали той ще каже нещо.

Амалия и Каролина разговарят, докато Виктория мисли за Диего.

Диего пристига в дома, когато полицаите отнасят мъртвото тяло на Мартин. Всички са шокирани и се обвиняват, че не са били с него. Един от полицаите казва на Диего, че това изглежда като самоубийство, но много лесно може да е убийство, маскирано като самоубийство.

Макарио се появява в колибата на Виктория и много грубо извежда Амалия. Виктория си мисли, че може да е по-добре да забрави за отмъщението си и да се ожени за Диего. Така, тя ще бъде щастлива с Диего и няма да изгуби дъщеря си.

Патрисио се прибира в дома и опитва да се промъкне в спалнята си без Флоренсия да разбере, но Флоренсия се събужда, а той се преструва, че нищо не се е случило. Флоренсия му казва, че Мартин й е обещал да й помогне с издирването на дъщеря й.

Амалия се страхува, а Макарио я хвърля върху леглото и й нарежда да свали дрехите си.

Рубен продължава да се ядосва, но адвокатът му се опитва да го успокои. Той казва, че иска Клаудио в затвора, но адвокатът му казва, че са свидетелствали, че именно Рубен е започнал боя. Той издърпва Рубен настрани, докато се опитва да го успокои. Клаудио се извинява на Бианка и Херардо им казва, че може би ще е най-добре, ако не се виждат отново. Клаудио се съгласява, но Бианка не смята да търпи диктатурата на баща си повече.

Криста и Дон Грегорио са в леглото заедно. Тя му прави стриптийз. В резултат на това, Дон Грегорио получава сърдечен пристъп. Той умолява Криста да открие лекар. Тя взема вещите си и тръгва.

Исабела и Ренато са заедно в леглото и Ренато се оплаква от това, че плановете им не вървят, както са очаквали.

Гладис се облича и излиза от стаята, в която Гонсало спи. Виктория пристига и тя я пита какво иска в замяна на помощта й. Виктория не е решила все още.

Криста се сблъсква с Гладис при стълбите и й казва, че е докарала инфаркт на стареца. Алекс пристига и веднага отива да провери как е дядо му. Горе, Алекс вика леля си Констанса, която веднага пристига. Констанса отива да се обади на лекаря, докато Алекс се опитва да успокои дядо си. Мигел се появява и се преструва на притеснен за баща си.

Диего, Еделмиро и Мария все още са шокирани от случилото се.

Патрисио си спомня убийството на баща си и започва да пие. Флоренсия сънува Мартин, когато полицията пристига. Полицаят съобщава на нея и Патрисио, че Мартин е мъртъв. Флоренсия е неутешима. Когато й казват, че се е самоубил, тя отказва да повярва, настоявайки че някой го е убил.

Бианка се съгласява да се види с Клаудио на следващия ден, за да поговорят. Херардо отказва да изпълни своята част от договора, който е сключил с баща си след като самия Рубен е нарушил споразумението им.

В ранчото на Монтеро, Дон Грегорио е отнесен на носилка. Рубен се ядосва на Констанса, защото той е искал Херардо да е открил Дон Грегорио и той да му е спасил живота.

Клаудио и Херман се връщат в ранчото на Ибара и Диего им дава подробности около това, което се е случило с Мартин.

Патрисио утешава Флоренсия.

Амалия наблюдава Макарио, докато спи и се чуди защо е бил толкова груб с нея. Тя казва, че той я е наранил и се чуди какво се е случило преди това.

Полицаят разпитва защо Мартин не е бил в дома си, а е останал в ранчото на Ибара.

Дон Грегорио е в болницата. Лекарят казва на Рубен и Алекс, че Дон Грегорио е стабилен и пита дали той е имал някакво физическо натоварване преди да се случи това с него.

Криста съобщава на Ренато, че старият е получил инфаркт. Той е доволен, докато не научава, че Дон Грегорио все още е жив.

Дон Грегорио признава на Рамон (лекарят), че не е бил сам, когато е получил инфаркт. Дон Грегорио моли лекарят да ми помогне да изиграе номер на членовете на семейството си.

Лукресия открива Гонсало в колибата и му казва, че баща им е получил инфаркт. Гонсало е щастлив, защото ако старецът умре, той ще може да се разведе с Гладис.

Еделмиро отива в колибата на Виктория и съобщава на нея и Каролина, че Мартин се е самоубил.

Амалия открива окървавената риза на Макарио.

Виктория отива при Диего. Флора й казва, че Флоренсия е била разстроена, когато е идвала да търси Мартин и казва, че Флоренсия се е заклела да посвети живота си на откриването на дъщеря си, ако Мартин откаже да се върне при нея. Флора изказва своята симпатия към Флоренсия, докато Виктория се страхува, че Флоренсия ще открие, че Каролина е Мариана. Диего пита Виктория дали е добре и тя му отговаря, че тъкмо е научила какво е станало с Мартин.

Патрисио се опитва да убеди Флоренсия, че е било самоубийство, но Флоренсия знае, че това е невъзможно и е убедена, че някой го е убил. Патрисио отчаяно се опитва да я убеди в обратното. Той проклина Макарио.

Амалия се изправя пред Макарио с окървавената риза. Той й обяснява, че си е ранил ръката, но отказва да й покаже раната.

Патрисио се опитва да убеди Флоренсия, че Диего има нещо общо със смъртта на Мартин. Флоренсия не вярва в това и решава да посети Диего. Патрисио се заклева да накара Макарио да си плати за това, което е извършил, колкото се може по-скоро.

Виктория пита Флора и Диего как и къде смята Флоренсия да търси дъщеря си. Те й разказват историята на трите сестри.

Дон Грегорио се опитва да убеди Рамон да му помогне да заложи капан на семейството си.

Рубен е бесен на Херардо и го пита защо не е изпълнил обещанието си и защо не е бил до Дон Грегорио. Херардо казва на Рубен, че може да забрави за сделката им, защото Рубен е престъпил обещанието си, когато е открил Бианка в клуба.

Флора оставя Диего и Виктория насаме. Тя го прегръща и се опитва да го упокои. Виктория не може да престане да мисли за възможността да изгуби Каролина. На вратата се звъни и Диего отваря. Флоренсия е. Той я прегръща и въвежда в хола. Там тя се заклева да си върне дъщерята и да вкара Луиса в затвора за отвличане. Виктория, едва сдържайки се, я пита как може да е сигурна, че дъщеря й не е щастлива там, където е.