Винаги ще те помня (Olvidarte jamas)

44-45 серия

Флоренсия казва на Виктория, че едно дете винаги принадлежи на истинската си майка и смята, че Луиса би трябвало да я е убила, за да си отмъсти за това, което семейството й е причинило. Виктория я уверява, че според нея дъщеря й е добре и е щастлива, където и да е. Флоренсия все още настоява да потърси дъщеря си и се заклева да убие Луиса със собствените си ръце.

Бианка разказва на майка си какво се е случило в клуба и за Клаудио. Тя казва, че са решили да бъдат приятели. В този момент влиза Гладис и ги обвинява за това, че само си приказват, а не се грижат за Дон Грегорио.

Лукресия и Гонсало научават, че баща им все още е жив и са разочаровани. Те се чудят дали Макарио, Мигел и Патрисио имат нещо общо с инфаркта.

Ренато и Криста научават, че Дон Грегорио все още е жив. Ренато е бесен.

Исабела казва на Гладис, че се надява Дон Грегорио да умре скоро.

Амалия споделя с Каролина притесненията си за Макарио и знае, че нещо лошо се е случило предната нощ.

Мигел напомня на Макарио, че той е натиснал спусъка и ако полицията дойде, те ще трябва да им кажат истината. Макарио го заплашва с нож и му казва, че ако полицията дойде, тримата трябва да ги излъжат. Патрисио пристига и казва на Макарио, че няма да му прости това, че е убил баща му.

Каролина пита Амалия дали Макарио я е наранил и тя отговаря, че той е правил любов с нея, все едно е диво животно. Тя споделя, че това не й е харесало, но той я е прегънал след това. Амалия решава да посети Дон Чема, за да разбере какво точно се е случило предната нощ.

Диего утешава Флоренсия, а Виктория отива в кухнята, за да поговори с Мария. Диего предлага да помогне на Флоренсия с издирването на дъщеря й. Тя му благодари и му казва, че Лукресия не го заслужава.

Констанса предлага на Гонсало и Лукресия да посетят Дон Грегорио в болницата и Гонсало решава да отиде. Когато той тръгва, Лукресия вижда Гладис и Исабела в салона. Тя не може да повярва, че Исабела няма достатъчно достойнство, за да си тръгне от там, където не е желана. Констанса не може да повярва, че тя обвинява някого в липса на достойнство.

Диего и Флоренсия разговарят, когато Еделмиро пристига и съобщава на всички, че Дон Грегорио е получил инфаркт.

Виктория се притеснява за Каролина и за това, че Флоренсия може да й я отнеме.

Бианка отива да посети Дон Чема, но той й казва, че не може да й гледа на карти този ден.

Макарио прехвърля вината за смъртта на Мартин на Патрисио и Мигел. Патрисио го удря, а Мигел се опитва да ги раздели.

Дон Грегорио казва на Рамон да извика адвоката му, защото иска да убеди всички, че е променил завещанието си, докато в действителност то ще си остане същото.

Рубен се опитва да принуди една медицинска сестра да го пусне в стаята на Дон Грегорио, за да говори с него.

Херардо е щастлив, че е свободен от уговорката, която е сключил с Рубен. Той казва на Алекс, че ще се прибере, за да се преоблече и ще остане с Дон Грегорио. Преди да си тръгне, Алекс го предупреждава за Рубен.

Гладис предлага тя, Исабела, Лукресия и Констанса да отидат в църквата, за да се помолят за здравето на Дон Грегорио. Исабела настоява, а Лукресия я нарича лицемерка.

Флоренсия се притеснява за Дон Грегорио и дъщеря си.

Лукресия решава, че след като Дон Грегорио е в болницата, тя може да ходи и да се среща с Диего, когато си поиска, защото Дон Грегорио няма да може да я нарани.

Виктория се страхува да не изгуби Каролина.

Алекс пристига в ранчото и вижда Каролина и Амалия. Той им съобщава последните новини (за Дон Грегорио). Амалия иска да говори с Дон Грегорио незабавно, за да разбере какво би искал той тя да направи с тяхната тайна. Алекс и Каролина искат да разберат за каква тайна говори. Амалия отказва да я разкрие и Алекс тръгва.

Херардо и Рубен влизат при Дон Грегорио. Дон Грегорио иска да види какви пепелянки са се крили в дома му. Той решава да се види с всеки насаме. Той казва на Рубен, че той иска да говори с всеки член на семейството, както и с Каролина, Макарио и Амалия. Той казва, че спешно иска да се види с Каролина и Амалия, защото има да им каже нещо много важно. Той казва на Рубен, че има дълг към Амалия. Рубен е изненада да чуе това.

Амалия казва на Каролина, че тайната е ужасна и тя не иска да я казва на никого, защото е обещала на Дон Грегорио.

Диего открива Виктория в кухнята и те излизат на разходка. Те се целуват, а Диего се опитва да убеди Виктория да му позволи да й помогне с отмъщението й. Тя отказва. Той й казва, че иска да се ожени за нея колкото се може по-скоро. Тя отказва и му казва, че ако той се отегчи да я чака, тя ще го разбере. Тя му казва, че иска да прави любов с нея, но той не иска, защото не смята да я докосва, докато не се оженят. Той също така й казва, че ако тя не се омъжи за него, той няма да я целуне никога повече, дори това да го убие. Той я моли да се омъжи за него отново и тя му отговаря, че трябва да си помисли за това.

Диего казва на Херман за инфаркта на Дон Грегорио и го моли да отиде с него до полицейския участък, за да проверят дали има нещо ново около случилото се с Мартин.

Мигел не позволява на Патрисио и Макарио да се сбият. Макарио казва на Патрисио, че е трябвало да убие Мартин, защото е било наложително. Той настоява, че няма значение кой застава на пътя им, те трябва да се погрижат да изчезне. Мигел пита дали всички са се отървали от кървавите си дрехи. Патрисио се е отървал, а Макарио казва, че ще изгори своите, но признава, че Амалия ги е видяла. Патрисио се вбесява и казва на Макарио, че трябва да убият Амалия по същата причина, поради която са убили Мартин. Макарио не иска Амалия да бъде наранена, но Патрисио настоява.

Каролина разказва на Амалия тайната на майка си и я кара да й обещае да не казва на никого.

Флоренсия отива в ранчото на Монтеро и открива Исабела, Гладис, Лукресия и Констанса в салона заедно. Тя е разстроена и съобщава, че Мартин е мъртъв. Тя нарича Лукресия убийца. Гладис иска да разбере какво става, но трите сестри решават, че това не е нейна работа и излизат от стаята. Насаме, Флоренсия се разплаква, а Констанса я утешава. Лукресия настоява, че това не е по нейна вина, а на Флоренсия. Алекс пристига и пита какво е станало. Флоренсия му казва за смъртта на Мартин. Те са шокирани, че е било самоубийство, но Флоренсия не вярва, че е било така. Алекс я утешава.

Мартина посещава Ренато и Криста и разкрива, че истинското име на Виктория не е Беатрис молина, а Луиса Домингес. Мартин разказва на Ренато, че Луиса/Виктория е много богата жена. Ренато е щастлив от мисълта, че е имал право да иска да бъде с нея.

Макарио и Патрисио продължават да спорят, а Мигел играе ролята на рефер и не им позволява да се сбият. Патрисио най-накрая решава да остави нещата така за момента, но се заклева, че след като получат това, което искат от Дон Грегорио, Макарио ще си има работа с Патрисио.

Диего казва на Херман и Клаудио, че се страхува да не изгуби Виктория. Херман смята, че той не е трябвало да я отблъсква и предлага да я вкара в леглото си, а след това да я убеди да стане негова съпруга.

Виктория казва на Мария, че смята да се раздели с Диего. Мария се опитва да убеди приятелката си да се откаже от отмъщението си и да се довери на Диего, като му разкаже цялата истина за Каролина. Виктория казва на Мария, че Диего няма да я обича повече, след като научи коя е тя в действителност. Диего пристига и дочува думите й. Той я пита коя е в действителност. Той я пита дали е лежала в затвора или нещо такова. Тя му отговаря, че не е това. Тя му казва, че той вече знае, че истинското й име не е Виктория, но не иска да му разкрие, че е Луиса, защото той веднага ще разбере, че Каролина е дъщеря на Флоренсия. Тя отказва да му каже и той обещава да не подхваща този въпрос отново. Диего признава, че той също си има тайни, които предпочита да не й казва. Той й казва, че ще я очаква в дома си същата нощ. Тя го пита защо. Той й отговаря, че иска да й достави удоволствие и да й покаже колко силно я обича. Те се целуват.

Ренато се чуди какво ще прави с Виктория. Той поздравява Мартина за добре свършената работа. Криста пита Мартин какво ще получи като възнаграждение за работата, която е свършила за Ренато. Мартина й отговаря, че прави всичко това за пари, но Криста смята, че Мартина го харесва.

Виктория казва на Мария, че тя и Диего ще бъдат заедно същата нощ. Мария е изненадана. Виктория казва на Мария, че се страхува, защото никога преди това не е правила любов. Мария я пита за Гонсало и Виктория й отговаря, че онова с Гонсало е било ужасно и той ще си плати за това.

Диего и Херман разговарят с един полицай, който им казва, че не е приключила аутопсията.

Патрисио, Макарио и Мигел се занимават с обичайното - кроят планове. Те решават да изчакат няколко дни, за да видят дали Дон Грегорио ще умре или не. Когато Патрисио и Мигел тръгват, Макарио казва, че ако е знаел, че Дон Грегорио ще получи инфаркт, той никога не би отишъл в ранчото на Диего, за да краде пистолета му. Той си мисли за предупреждението на Амалия и проклина предсказанията на Дон Чема.

Виктория казва, че никога няма да забрави онова, което Гонсало й е причинил. Тя казва, че е мислила да се откаже от отмъщението си и да се омъжи за Диего, да създаде семейство с него, но е решила противното, когато е научила, че Флоренсия иска да й отнеме Каролина. Мария се опитва да я убеди да разкаже на Диего за Каролина, но тя не сигурна, че той ще я намрази, когато научи за това и тогава тя ще го изгуби завинаги.

Диего казва на Херман, че трябва да купи цветя и някои неща за Виктория, защото планира да последва съветва на приятеля си и да прави любов с Виктория същата нощ. Диего е решен да се бори с призрака на бащата на Каролина. Той знае, че Виктория е страдала много и планира да се държи с нея като с кралица.

Флоренсия нарича Лукресия убийца, а Лукресия й отговаря, че не е. Констанса пита дали Диего е отговорен за смъртта на Мартин. Лукресия се разстройва и им се развиква. Тя настоява, че Диего не е убиец и нарича Мартин страхливец, а Флоренсия обвинява, че е основната причина Мартин да посегне на живота си.

Диего се чувства неудобно в полицейския участък и споделя с Херман, че иска да разкрие пред Виктория своята тайна. Той иска тя да научи всичко за миналото му. Херман смята, че не бива, тъй като той не знае всичко за миналото й. Те си тръгват, когато пристига Патрисио. Диего му изказва съболезнованията си и му предлага помощта си. Патрисио му благодари. Патрисио не иска да проблеми с Диего. Той знае, че баща му и Диего са били наистина добри приятели. Диего му казва, че трябва да помогне на Флоренсия да намери покой и да приеме реалността. Диего казва на Патрисио, че Флоренсия продължава да мисли, че е било убийство, а не самоубийство.

Констанса се опитва да спре спора между Флоренсия и Лукресия.

Виктория казва на Мария, че след тази нощ, тя никога повече няма да види Диего. Тя споделя с Мария, че след като си отмъсти, смята да се върне в ранчото си в Калифорния и да живее със спомените за Диего. Тя казва на Мария, че би спряла, само ако хората започнат да подозират, че Каролина не й е дъщеря. Мария я предупреждава за Ренато.

Криста казва на Мартина, че иска да говори с нея насаме по-късно. Мартина разказва отново всички факти около смятаната на името на Луиса/Виктория из а Дон Гаспар, как той я е направил своя наследница. Мартина отбелязва, че след като Виктория не преследва парите, тя може би иска отмъщение. Тя разкрива, че семейство Монтеро много са наранили Луиса.

Флоренсия и Констанса решават да кажат на Дон Грегорио, че Мартин е мъртъв, но без подробности, заради здравословното му състояние. Лукресия въобще не се притеснява за здравето на Дон Грегорио. Разговорът се насочва към Гладис и те се притесняват, че тя може да научи тяхната тайна (за дъщерята на Флоренсия). Констанса се опитва да убеди Флоренсия да не казва на никого за дъщеря си, но тя отказва да пази повече тази тайна.

Гладис и Исабела се чудят какво става с трите сестри Монтеро. След това се притесняват за това как ще измъкнат състоянието на Дон Грегорио.

Алекс утешава Патрисио. Патрисио решава да отиде и да разкаже на дядо си какво се е случило с Мартин. Диего казва на Алекс, че той не съжалява за това, което се е случило с Дон Грегорио, но също така не се и радва. Алекс се надява този инфаркт да промени възгледите на Дон Грегорио за живота и да остави Диего на мира. Диего се съгласява с него. Той не може разбере защо Дон Грегорио таи толкова омраза към него. Той стиска ръката на Алекс, след което той и Херман тръгват. Патрисио наблюдава, докато Диего си тръгва и се пита какво би направил Диего, ако разбере истинската причина Дон Грегорио да иска да се отърве от Диего и да купи земите му (заради това, че Гонсало е убил брата на Диего).

Гонсало посещава Дон Грегорио в болницата. Дон Грегорио му казва, че трябва да поговорят. Той напомня на Гонсало, че го е спасил от затвора два пъти.

Виктория и Мария свършват с разговора си, когато Диего и Херман пристигат. Диего предлага да я изпрати до имението на Монтеро. Виктория казва на Диего, че може да я очаква късно вечерта, защото тя иска да се увери, че преди това Каролина е заспала. Диего я моли да му обещае, че след тази нощ тя няма да се отделя от него. Тя го моли да й се довери и че последното нещо, което иска тя, е да го оставя. Диего настоява да му обещае. Тя му отговаря, че не може и му казва, че той знае, че нейното положение в живота не е сигурно и не знае какво я очаква на следващия ден. Тя не може да му обещае нищо, защото може и да не успее да изпълни обещанието си. Тя го пита дали предпочита да се откажат от плановете си за нощта и да забравят един за друг завинаги. Той й отговаря, че ще я чака и двамата се прегръщат.

Херман казва на Флора и Клаудио, че ще е най-добре, ако никой от тях не остане в къщата през нощта, защото Виктория и Диего имат любовна среща. Те са щастливи за Диего.

Флоренсия иска да каже на целия свят, че има дъщеря. Лукресия казва на Флоренсия, че хората ще я помислят за луда, ако заяви, че има двадесетгодишна дъщеря. Флоренсия е твърдо решена.

Виктория си мисли за Диего и плаче, чудейки се защо нещата трябва да са такива... Диего мисли за нея и се чуди същото...